2777
2789
عنوان

جلوگیری از خیانت

468 بازدید | 17 پست

سلام.

دوستانی که خیانت دیدن یا دوستانی که اطلاعاتشون خوبه.

چکار کنیم تو خونه که فکر خیانت هم به کله همسر نرسه.؟ 

لطفا واضح بگین.زندگی خیلیا در شرف طلاقه.

شاید کمک های شما زندگیشون رو نجات بده

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

عزیزم هرچی بهش بیشتر فکر کنی بیشتر جذب میشه..من اولا انقد تاپیک خیانت میخوندم بدبین شده بودم هرروز دعوا.ولی الان دیگ نمیخونم بجاش محبت میکنم به شوهرم .گناه داره همه مثل هم نیستن ک😘

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم هر چی به یه چیزی فکر کنه بدتره 

این تاپیکها آدم رو فقط بدبین میکنه 

من خودم اصلا نمیرم توی اینجور تاپیکها 

زیاد نباید به مرد گیر داد آدم به خودش برسه محبت کنه به شریک زندگیش یعنی در حد تعادل باشه نه زیاد از حد که مرد پرو بشه نه که اصلا به مرد محبت نکنی.

بعضی مردها هم توی ذاتشون هست خیانت نمیتونن با یه نفر باشن تنوع طلب هستن.

بعد مردی که بی صفته مردی که ذاتش پلیده هر کاری هم کنی باز خیانت میکنه  پسر بهتره آدم روند عادی ...

فک میکنید میشه؟آدم روند عادیشو طی کنه.یعنی خیانت وبی توجهی ببینه وهمون آدم قبلی باشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

به نظرمن کاملا ذاتیه .....یه جور ارثه 

اما کلا ۹۸درصد مردایی که خیانت میکنن ادامه میدن ...همچنان ذهنشون درگیر اون خاطرات زمان خیانتشونه ....

مردی که وارد یه رابطه شده که ما بهش میگیم خیانت در اصل وارد یه دوره رویایی از زندگیش شده ..چون زمانی که با این خانم هست هیچ مشکلی مطرح نمیشه و همش حرف از خوش گذرونیه ...اما به محض ورود به خونه خودش حجمی از مشکلات سرش میریزه .....خرج خونه ...قبض آب برق گاز ...قسط ...بدهی....شهریه مدرسه بچه ...لباس پاییز ه...زمستونه .....

مردا تنوع طلب نیستن ...در اصل یه جایی میخان تا اون جا فقط عیش ونوش داشته باشن 

برای همین از خونه وزندگی خودشون فرار میکنن 

ک بخواد خیانت کنه میکنه هیچ جوره نمیشه جلوشو گرفت اینجا این همه اومدن گفتن خیانت شده بهشون واسه شوهرشونم هیچی کم نذاشتن منتها مرد چش چرون باشه هوری بهشتیم زنش باشه بازم سیری نداره  

فک میکنید میشه؟آدم روند عادیشو طی کنه.یعنی خیانت وبی توجهی ببینه وهمون آدم قبلی باشه

من باشم نمیتونم مث قبل بشم ادم چندشش میشه حتی بهت دست بزنه هی یادت ب خیانتش میفته

من برای مردی گفتم که پایبند هیت به زندگیش نه مرد خیانتکار 

یعنی گفتم از الان فکر خودتون رو به اینکه ممکنه شوهرتون بهتون خیانت کنه مسموم نکنید