2777
2789
عنوان

بچمو شیر بدم

211 بازدید | 16 پست

سلام مامانا بچم 16ماهشه غذانمیخوره خیلی کم همش وابسته به من همش بهم اویزون شیر میخواد اطرافیانم میگن از شیر بگیرش تا غذا بخوره به نظرتون زود نیست 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از خدامه .١٧ ماهشه.من كه تا عيد بيشتر نميدم

منم دوست دارم زودتر بگیرم ولی میترسم وزنش از اینم کمتر بشه

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

خواهشن مامانا بگید بچتون چند ماهگی از شیر گرفتید

زهرا جون خیلی از متخصصان عقیده دارن شیر مادر یکسال کافیه بعدش باید شیر پاستوریزه بدی

من آمریکام اینجا تمام دکترایی که تا به  حال دیدم توصیه میکنند بعد از یکسالگی شیرمادر قطع بشه شیر گاو داده بشه 

زهرا جون خیلی از متخصصان عقیده دارن شیر مادر یکسال کافیه بعدش باید شیر پاستوریزه بدی من آمریکام این ...

ممنون شیر گاو نمیخوره اگه بخوره در حد سی سیسی میخوره 

نه اصلا از شیر نگیرش بیخود که نمیگن تا دو سالگی شیر بدین.بدنش نیاز داره

وای خب غذا نمیخوره دیوونم کرده وزنشم کم  اخه خودمم شیرم خیلی کم

ممنون شیر گاو نمیخوره اگه بخوره در حد سی سیسی میخوره 

آهان من دخترم چون تا دو سالگی آلرژی به شیر گاو داشت مجبور شدم شیرخشک بدم نمی‌دونم چقدر شیر گاو لازمشونه

زهرا جون کاش از پزشکش بپرسی ببینی کره و ماست بدی همراه با همون مقدار کم شیر شاید کافی باشه 

من‌ دخترمو ۲۲ ماهگی از شیر گرفتم. دختر منم خیلی کم وزن و بی اشتها بود . فقطم صبح تا شب بهم چسبیده بود میگفت می می. شبا هم چند بار بیدار میشد شیر میخورد. دکترش گفت باید از شیر بگیرم تا ب غذا بیفته. الان ۲ماه و نیم گرفتمش وزنش همون ۹/۵ هست. تغییر نکرده 😕 ولی خب یخورده غذا خوردنش بهتر شده. البته خودمم خیلی راحت شدم

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
آهان من دخترم چون تا دو سالگی آلرژی به شیر گاو داشت مجبور شدم شیرخشک بدم نمی‌دونم چقدر شیر گاو لازمش ...

ممنون اره هفته دیگه باید ببرمش میپرسم میخواستم اینجا تجربه مامانارو بدونم 

ممنون اره هفته دیگه باید ببرمش میپرسم میخواستم اینجا تجربه مامانارو بدونم 

دکتر دخترم گفت اتفاقا بچه شیر گاو نخورن بهتره اخه خاصیتی نداره. دختر من اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره. البته یکی دوتا دکتر دیگه هم گ همینجوری رفتم پیششون همین حرفو زدن

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
دکتر دخترم گفت اتفاقا بچه شیر گاو نخورن بهتره اخه خاصیتی نداره. دختر من اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره. ...

جدی ولی خواهر خودم بچشو 17ماهگی از شیر گرفت تا دو سالگی فقط شیر گاو تو شیشه به بچش داد الان ماشاالله قد وزن بچش خیلی خوبه