2777
2789

من تو یه گروهی پرسیدم چجوری فرمت عکسو برا ثبت نام کنکور تغییر بدم بعد یعنی پسری اومد پی ویم راهنمایی کنه گفت عکستو بده خودم فرمتش تغییر بدم منم دیگه گفتم یه عکس ۳در۴ که اصلا شبیه خودمم نیست دیگه اعتماد کردم فرستادم بچها من خیلی خیلی آدم سرسختیم در واقع ترسوام و وقتی به کسی حس منفی میکنم میترسم حالا بعد اینکه من عکسو فرستادم وسطش گفت اصل بده منم عصبی شدم هرچی از دهنم اومد گفتم بعد گفت من میخاستم کمک کنم و اینا منم گفتم معذرت میخامو و دیگه لطفا پیام نده بعد و حذف برای هردوطرفو زدم بعد پرو پرو اومد گفت رل داری ..منم گفتم قصر ندارم فلان بعد گفتم دیگه پیام نده یهو از یه ادم معذرت میخام لیسر تبدیل به یک وحشی شد و گفت من پیام میدم تر چرا جواب میدی و کلی فوش منم بلاک کردم و رفت 

حالا اومده با یک اکانت دیگه یه عکس ثانیه دار فرستاده و هی یفرسته به قیافم توهین میکنه با اینکه وقتی فرستادم گفت خوشگلی کلیم فوص میده بازم بلاک کردم الان میگم اون عکس ثانیه دار چی میتونه باشه خیلییی میترسمم😭😭😭😭

عکسو باز کن میدونی چیخ

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه ترس نداره

بگو عموم پلیس فتاس

یه بلایی سرت میارم بخاطر این فحشا و حرفا به گو خوری بیوفتی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خودتو اینجور مواقع معلوم نشون نده چهار تا فوش بعدم بلاک

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ولشوکن بابا هیچ گهی نمیتونه بخوره 

برو درست بخون 

از اینا ریخته بیکار و بیکارن 

ولشون کن ولی دیگ اعتماد نکن عکس خاصی هم نیس ولشوکن برو بخواب

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

بازش کن خب اگه عکس خودتم بود وا ندیا با سه در چهار غلطی نمیکنند خودتو نترس جا بده خو اصلا ترسو نباشی ازت سواستفاده بشه

منم تو این شرایط بودم اخرش خخودم کاری کردم طرفم به غلط کردن بیفته

هر بژی کورد