2777
2789
عنوان

باگ های خلقت رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 22 پست
زشتی و زیبایی همه اعتباریاتی هستن که خودمون درست کردیم مقصود از اول این نبود ما تا این حد پایین آورد ...

ما درست نکردیم ازون اول وازل زیبایی یه نعمت بوده و کسی که زیبا بوده امتیازات بیشتری نسبت به بقیه داشته نمونش خضرت یوسف 

خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما درست نکردیم ازون اول وازل زیبایی یه نعمت بوده و کسی که زیبا بوده امتیازات بیشتری نسبت به بقیه داش ...

خوب دیگه از اون اول اولش همون بچه های آدم همه چی تغییر کرد و اینکه یوسف به خاطر زیباییش امتیاز نداشت اتفاقا گرفتار شد یوسف این امتازاتش به خاطر ایمانش بود وگرنه به خاطر زیباییش تو زندان بود که 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
خوب دیگه از اون اول اولش همون بچه های آدم همه چی تغییر کرد و اینکه یوسف به خاطر زیباییش امتیاز نداشت ...

به خاطر زیبایی تو بازار برده فروشا زلیخا خوشش اومد ازش و بردش قصر

خدایا شکرت 

بازم این مذهبی ها بحث رو منحرف کردن

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊