میلیاردرررآینده مدیر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 عنوان چه خبر❓😂 | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 73 پست رندوم هرچی میاد به ذهنت بگوو 1403/09/26 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 ینی خیلی ضایع بود؟🤦♀🥲😂همین من اگه دعوای واقعی باشه و حتی حق با طرف باشه حاضر نیستم به حرفش گوش ک ... تو خیلی موجودِ جالب و گوگولیی هستی😂🥹
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 هعبیب لعنتتت 🤌🏼😑💔میلیاردر آینده امیدوارم واقعا بشی شغل داری 😂من خیلی نگران ایندمم میترسم بی پول ... یا میلیاردر میشم یا شیلیامدر نیشم خیرررر فعلا یه کنکوری بدبختم😂😔چند سالته؟
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4403 تو خیلی موجودِ جالب و گوگولیی هستی😂🥹 ای خودا قربونت برم من نظر لطفته عزیزم😍😂 وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 ای خودا قربونت برم من نظر لطفته عزیزم😍😂 بشاش شنا کنیم🥹😂
sahaarrrrrrr عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 10703 یا میلیاردر میشم یا شیلیامدر نیشم خیرررر فعلا یه کنکوری بدبختم😂😔چند سالته؟ هعییی خواهر منم منم ۱۸ رشتت چیه توام میخوای کنکور زبان بدی منم دوست دارم ولی رشتم تجربه وقت نمیکنم بخونم🤧💔
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4403 بشاش شنا کنیم🥹😂 سردت نیست؟😂من کم مونده یخ بزنم بزار گرم شه هوا بعدش میریم سونا🙄😂 وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 هعییی خواهر منم منم ۱۸ رشتت چیه توام میخوای کنکور زبان بدی منم دوست دارم ولی رشتم تجربه وقت نمیکنم ب ... تجربیممنم دوست دارم بدم ولی تصمیم گرفتم ندم زبانو فقط تجربی و فرهنگیان شرکت میکنم آمادهای واسه کنکور؟🥲
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 سردت نیست؟😂من کم مونده یخ بزنم بزار گرم شه هوا بعدش میریم سونا🙄😂 وایییی عاشق مغزتم😂😂گفتم بِشاش شنا کنیم🤣یه جور جمله مخ زنیه
مارشششمالویی عضویت: 1403/05/19 تعداد پست: 4376 آره تا دست نزنی به صفحه هاش اصن انگار نخوندیش اوهوم کتابش خیلی قشنگه بنظرت ۸۵۰ می ارزه بدم واسش یا نه ؟خیلی دوستش دارم 😻ولی ۸۵۰ هم خیلیه 😵💫💔 نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 اوهوم کتابش خیلی قشنگه بنظرت ۸۵۰ می ارزه بدم واسش یا نه ؟خیلی دوستش دارم 😻ولی ۸۵۰ هم خیلیه 😵💫💔 الان سرچ کردم چقد باحالههههعاشقش شدم از دور😂من گرون ترین کتابی که خریدم ۵۰۰ بوده😭😂۸۵۰ زیاده وله به نظرم بخر🥹ارزشش از لباس و کفش و چیزای دیگه خیلی بیشتره
sahaarrrrrrr عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 10703 تجربیممنم دوست دارم بدم ولی تصمیم گرفتم ندم زبانو فقط تجربی و فرهنگیان شرکت میکنم آمادهای واسه کنکو ... اصلااا آماده نیستم
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4403 وایییی عاشق مغزتم😂😂گفتم بِشاش شنا کنیم🤣یه جور جمله مخ زنیه 🤦♀😂من بچه مثبتم گیرایم در این موارد خنگه😌😂البته درهمه موارد😂 وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.
میلیاردرررآینده مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 🤦♀😂من بچه مثبتم گیرایم در این موارد خنگه😌😂البته درهمه موارد😂 جوووون چ دختری داریم ما😔😂صداقتت منو کشت😂
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4403 جوووون چ دختری داریم ما😔😂صداقتت منو کشت😂 بلهه ولی به پا خوبی شما نمیرسه❤️😂بووس بهت😘😂 وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.