2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

88 بازدید | 10 پست

همش استرس دارم نکنه خیانت کنه ازحس شیشمی هاهم میپرسم یکی میگ اره یکی میگ ن خسته شدم دیگ کم اوردم ای کاش زندگیم برگرده حالت قبل ازته دلتون خواهش میکنم التماس میکنم دعاکتیدحالم خوب شه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه حس ششمی عزیزم واقع‌بین باش خدایی نکرده چیزی از طرف مقابل دیدی که این حس بهت دست داده؟

یه پیام دیدم ک توضیح دادحل شد همین بااخرهفته هاقبلامیرفت ییلاق خطش خاموش میکرداونم ک قسم خوردجون مامانش دخترنبودباهاش گفتم نرودیگ هم نمیره همینا

ب حس کسی کاری نداتش باشاگر ادم بدبین و شکاکی نیسی و حست بهت میگ شاید باشهولی اگر این ادم نبودی چرا ا ...

اینجوری نبودم یهوشدم یک ثانیه این فکر ولم نمیکنه بااین ک صبح تا۸ونیم ۹شب قبل این گ بخوابه صحبت میکنیم

یه پیام دیدم ک توضیح دادحل شد همین بااخرهفته هاقبلامیرفت ییلاق خطش خاموش میکرداونم ک قسم خوردجون مام ...

خب اینجور که میگی پیام مثل سوتفاهمی بوده ناراحتیت از ییلاق رفتنشم که گفتی دیگه نرفته وقتی طرف مقابل رفتار صادق و شفافی داره دلیلی نداره اعتماد نکنی تا وقتی که خلافش ثابت شه ولی اگر چیزی هست یا دیدی بالاخره خوده ادم حس میکنه نشونه هارو نباید بخاطر دوست داشتن انکارشون کنی 

بهترین راه اینه که از مشاور کمک بگیری