2789

نمیدونم چیه 

فقط دعا میکنم بچه ات خوب بشه .

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

نمیدونم چیه فقط دعا میکنم بچه ات خوب بشه .

به خدا یک هفته است بچم داره آب میشه و هنوز هم خوب نشده دهانش پر از زخمه نمیتونه چیزی بخوره دائم گریه میکنه منم کم آوردم به قران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خدا یک هفته است بچم داره آب میشه و هنوز هم خوب نشده دهانش پر از زخمه نمیتونه چیزی بخوره دائم گریه ...

حق داری 

بیماری بچه سخته اونم وقتی نتونه غذا بخوره 

دکتر چیزی نگفت برای غذا چی کار کنی؟

من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

حق داری بیماری بچه سخته اونم وقتی نتونه غذا بخوره دکتر چیزی نگفت برای غذا چی کار کنی؟

نه میگه باید دوره اش بگذره بماند تو این چند روز سرم هم گرفته خیلی وزنش کم شده نمیدونم این چه ویروس اشغالی بود افتاد به جون بچم

نه میگه باید دوره اش بگذره بماند تو این چند روز سرم هم گرفته خیلی وزنش کم شده نمیدونم این چه ویروس ا ...

وزنش بر میگرده عزیزم 

یکم خنکی بهش بده . زیاد نه  در حد  نصف استکان  کاسنی . زیاد ندی ‌ 

ببین این معده اش التهاب داره  زده به دهنش.   یکم آب انار خنک هم بهش بده . آب انار برای بزرگترا که دهنشون زخم میشه عالیه شاید سریع التهاب دهن بچه ات را هم خاموش کرد 

اگر شکمش کار کنه زودتر خوب میشه

اگر آب انار دادی زیاد نده ‌.شیرین باشه خنک باشه . البته ترش بهتره ولی چون بچه اس و میگی ضعیف شده شیرین بهتره 

براش