2777
2789
عنوان

عروسی

120 بازدید | 10 پست

اگه از لحاظ مالی اوکی باشین برا عروسی فامیلی گ درجه یک نبست ولی خب رابطه نزدیکی داریم و البتع اینم بگم حنابندون دعوت نکردن ! ارایشگاه میرین و یک و پانصد هزینه می‌کنید یا ن 

یا ن کت شلوار بپوشم و موهامو سشوار بکشم؟! 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

نه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه شبه بابا برو بخودت برس هزینه کن کیف کنی

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

منم الان گ فهمیدم حنابندونه با اینکه بیعانه دادم میخوام کنسل کنم بیعانه رو ارایشگاه ببره بهتره !

یه شبه بابا برو بخودت برس هزینه کن کیف کنی

خب بایذ اخترام میذاشته برا حنابندون دیگه ن ؟ 

درسته برا خودمون میریم ارایشگاه ولی یجورایی احترام به اونام هست 

منم الان گ فهمیدم حنابندونه با اینکه بیعانه دادم میخوام کنسل کنم بیعانه رو ارایشگاه ببره بهتره !

بیگانه رو بگو همون اندازه میام یه کار زیبایی دیگه میکنم.مویی رنگ کنی کوتاهی چیزی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خب بایذ اخترام میذاشته برا حنابندون دیگه ن ؟ درسته برا خودمون میریم ارایشگاه ولی یجورایی احترام به ا ...

حنابندون مگه هنوزم میگیرن😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بیگانه رو بگو همون اندازه میام یه کار زیبایی دیگه میکنم.مویی رنگ کنی کوتاهی چیزی

اره قبول کنن میرم سشوار میکشم