2777
2789

۵ هزار متره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سواری یا پیاده‌روی 

چون من روزانه حدودا ۴ کیلومتر رو راه میرم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پیاده بری تقریبا یه ساعت

۵۰۰۰ متر دیگه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

سه دقیقه😬

واکنشه پنج کلیومتر :😐😐

هر کیلو متر با سرعت متوسط ۵ دیقست بعد ۵ کلیومتر...

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
باسواری عزیزم

حدودا ۱۰ دقیقه بشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دوست عزیز با سرعت ۱۲۰ تا بریم میشه ، ۵ کیلومتر رو دو دقیقه و نیم میریم دیگع

دوست عزیز اولا همه که ماشین ندارن بعد کسی با این سرعت بره تو خیابون باید به اون دنیا سلام کنه

مگه منظورش با ماشین نیست ؟؟؟؟

منظور کی؟؟ 

من منظور خودمو گفتم 

اها، اوکی .از پروفایلت معلومه خشنی😂

نه بابا ی دله مهربونی دارم از ظاهرم گول نخور 😂