2777
2789
ترس و استرس برات سم‌ه اصلا استرس نداشته باش

چی کار کنم دست خودم نیس یه سال اقدام کردم انقد استرس داشتم باردارنمیشدم تااین که دکتر ناامیدم کرد منم بیخیال شدم یهو دیدم باردارم الانم تایه چیزی میشه میترسم خودمو میبازم

ی ساله عروسی کردم خیلی میگن دیگه مهم نیس برام باشه گلم مرسی 🥲

ی سال که چیزی نیس بگو اصلا بچه نمیخوام بچه چیه اصلا پیششون راجع به اقدام وبچه حرف نزن تو ارامش اقدام کن من نزدیک ۶ سال عروسی کردم سه سال اول اصلا بچه نمیخواستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار کنم دست خودم نیس یه سال اقدام کردم انقد استرس داشتم باردارنمیشدم تااین که دکتر ناامیدم کرد من ...

ن اصلا استرس نداشته باش سوره انشقاق رو زیاد بخون موسیقی آرامبخش گوش بده رمان و فیلم نگاه کن درکل استرس نداشته باش این دردا هم همش طبیعیه چون بچه بزرگ میشه جا باز میکنه فشار به گوشت و استخون بدنت میاد 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

تو ۱۳ هفته طبیعیه؟؟

اره منم داشتم هم کمر درد هم درد شدید لگن زیر شکم همه ی اینارو داشتم چون جا باز میکنه هفته های بالاتر استخون دنده هات درد میگیره ووووو

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اره منم داشتم هم کمر درد هم درد شدید لگن زیر شکم همه ی اینارو داشتم چون جا باز میکنه هفته های بالاتر ...

عه من فکر میکردم هنوز زوده واسه بزرگ شدن رحم

عه من فکر میکردم هنوز زوده واسه بزرگ شدن رحم

ن دیگ از ۱۲ هفته رحم از داخل لگن میاد بیرون میاد رو به زیر شکم 

یکم اروم شدم باحرفات مرسی عزیزم

خواهش گلم منم انواع و اقسام دردها رو داشتم تا حالا 

چه دردایی طبیعیه ؟ ازاین به بعد هردردی داشتم ازت میپرسم

درد لگن درد کشاله ران درد عضله پا درد قفسه سینه درد کمر درد شکم درد واژن درد معده سر درد و .... 

سلام خوبيد؟ بچه ها من توي هفته ششم و همش فكراي بد مياد سراغم و استرس ميگيرم و همش تو فكرم خدايا بچه م سالم باشه جنسيت برام مهم نيست.نميدونم چرااينطور شدم كلا آدم مثبت نگريم ولي الان اينطور شدم و اذيتم   

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

سلام اولین بارداریته؟؟

نه بارداري دومم 41 سالمه شايد بخاطر اينه اينشكلي ميشم

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)