2777
2789
عنوان

سود بانکی

161 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. ببخشید من اگه پول بزارم بانک از اون بانک های که سود بالاتر میده . مثلاً اقتصاد نوین

من اگه پول مثلاً ۳ دی بزارم بانک دیگه سود اون ماه دی بهم تعلق نمیگیره؟

منظورم اینه که باید از اون ماه حتما باید تو حسابم باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز ماه که بذاری سود بهت تعلق میگیره منتها مثلا ۳ دی بذاری ۳ بهمن سود میگیری یعنی دقیقا یکماه بعد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اگه حساب ماه شمار باشه تعلق نمی گیره ولی اگه روز شمار باشه از هر روزی حساب رو شارژ کنید بهش سود تعلق ...

این رو نمی دونم دقیق که گفت روز شمار هست یا ماه شمار؟

فقط گفت اگه بالای صد تومن بزاری ۲۴ درصد سود میده

پولم فکر میکردم تا آخر ماه میاد دستم ولی متاسفانه نیومد

این رو نمی دونم دقیق که گفت روز شمار هست یا ماه شمار؟فقط گفت اگه بالای صد تومن بزاری ۲۴ درصد سود مید ...

ملت ، ۱۵۰ م ، ۲۴.۵ درصد میده 

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

این رو نمی دونم دقیق که گفت روز شمار هست یا ماه شمار؟فقط گفت اگه بالای صد تومن بزاری ۲۴ درصد سود مید ...

چرا میخوایی بذاری بانک

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اگه بلند مدت باشه  گواهی سپرده میدن و معمولا بعد از یک ماه قابل برداشته و همون لحظه که پول رو سپرده بگذارید سودش حساب میشه

کاربر آقا 
آخه طلا دیگه گرون شده می ترسم طلا بخرمکار دیگه ای هم نمیشه باهاش کرد

اشکال نداره بده طلا اگه به پولت احتیاج نداری بذار  برا آینده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه بلند مدت باشه گواهی سپرده میدن و معمولا بعد از یک ماه قابل برداشته و همون لحظه که پول رو سپرده ...

آره اتفاقا گفت بعد یه ماه قابل برداشته.

پس مهم نبود تا آخر ماه بزارم حسابم؟