کلا هر هفته جمعه ها مهمونی میگیریم بعدش با هم در آخر حساب میکنیم
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
خب دونگی میزارن هرچی که شد میخرن حتما که نباید تجملاتی باشه لباس هم واقعا من نمیتونم بخرم هرچی دارم میپوشم اگه قرار یاشه جایی بریم ولیی بازار که قیامته همه دارن حسابی خرید میکنن
خب ببین همونم گرونه.الان کباب دونه ای صد تومنه.واسع بیس نفر میشه دوتومن
آخرش حساب میشه بقیه حساب میکنند دونگشونو
الان دیگه دنگی نباشه نمیشه به میزبان فشار میاد از امسال شروع کنید خب هر چی قرار بگیرید نفراتی حساب ک ...
اصن میدونی اینقد بد شده که کسی مسئولیت به عهده نمیگیره.چونحدود هفتاد نفر میشیم.هی میشینن میگن بابا ساذه بگیرین.شام املت بدین اصن.اما بعدش هرکی یه ادااضولی در میاره