2777
2789
عنوان

غذاهای جن زده

243 بازدید | 13 پست

من قبلا یه جا شنیده بودم که هر چیزی رسیدید نخورید مثلا هر کبابی نرید 

مخصوصا اینا کنار خیابونن

یه بار تو کتاب شنود خوندم مرده یه میوه ای خورده بوده که شیاطین مسمومش کرده بودن باعث مننژیت مغزیش شده بوده

حالا از تجربه ای که برامون اتفاق افتاد بگم 

داداش من به طرز عجیبی حالش بد شده بود 

تا اینکه هر نذری بگید کردیم 

حتی پیش دعا نویس مذهبی هم رفتیم 

قضیه از این قرار هست که برادر من سالگرد مادربزرگم داخل بهشت زهرا از این خیرات خورده بوده!!

و چی شده؟ ما درباره این قضیه به اون دعا نویسه نگفته بودیم  

سرکتاب باز کرده گفته این داخل بهشت زهرا یه چیز خورده که همون حالش بد کرده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فکر نمیکنم انقدر اجنه قدرتشون زیاد باشه بتونن غذای آدمارو مسمون کنن 

تا شما پرده بین خودت و اجنه رو پاره نکنی اونا حق نزدیک شدن به شمارو ندارن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خوشم اومد بازم داستان بنویس شبا بخونم

داستان نیست واقعیته 

این اتفاق باعث شده برادر من که پزشکی قبول شده تا پای انصراف بره و درس نخونه و داروی اعصاب مصرف کنه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
فکر نمیکنم انقدر اجنه قدرتشون زیاد باشه بتونن غذای آدمارو مسمون کنن تا شما پرده بین خودت و اجنه رو پ ...

ما همچین کاری نکرده بودیم 

برادرم خواب دیده بوده 

اینم سرکتاب باز کرده مرده همه چیز گفته که علتش چیه

بله امکانش هست آخرش خوب شد؟

تازه عصری فهمیدیم مشکل چیه 

نمی دونم راه حلش چیه 

عزیزم🥲

یه جوری شده داداش من که نماز می خوند الان صدای اذان می شنوه قطعش می کنه

دعانویسام همینوبلدن یا طلسم داری یا شیاطین واجنه وارد زندگیت شدن پیش دعانویس نرید کلا اینااگه بلدبودن ی فکری بحال خودشون میکردن کارشون همینه با گفتن چرندیات پول درمیارن براهمین پولشونم برکت نداره

ما همچین کاری نکرده بودیم برادرم خواب دیده بوده اینم سرکتاب باز کرده مرده همه چیز گفته که علتش چیه

این دعا نویسا شیادن مسموم شده داداشت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲