2777
2789
عنوان

خوندن خطبه عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 40 پست
بگم نه؟ و برگردم به خوشیام؟ حیف نیست واقعا؟ چی شد به اینجا رسید؟ 

اینجوری نگوعزیزم بالاخره همه توی زندگی روزای سخت وتلخ داشتن ودارن مث خودم امامیگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرزو کردم هرگز بدون همسري نکنم

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

داشتم فکر میکردم این خطبه ای که عاقد میخونه چقدر معنیش مسخره است،انگار خرید و فروشه.😒 اصلا نه حس خوبی بود نه با این فکر رمانتیک شد اون لحظه واسم. بعد یادم افتاد خیلیا گفتن دعامون کن سر عقد😕😒😳

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
داشتم فکر میکردم این خطبه ای که عاقد میخونه چقدر معنیش مسخره است،انگار خرید و فروشه.😒 اصلا نه حس خو ...

هه شماچقدریلکس بودی ک ب حرفای عاقدگوش میکردی ومعنیشوفهمیدی؟

هه شماچقدریلکس بودی ک ب حرفای عاقدگوش میکردی ومعنیشوفهمیدی؟

عربی تو مدرسه یاد گرفتیم دیگه!😂 آخه خیییلی اذیت شدم برسم به اون روز، وقتی رسیدم بهش که اصلا دیگه واسم مهم نبود بشه یا نشه.چند ماه یکم دپ بودم تا بالاخره فهمیدم به چیزی که میخواستم بعد ۸سال اذییبت رسیدم.😅😊

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
عزیزم چرا؟!بعده 16سال؟؟؟

چون بعدش خیلی سختی کشیدیم تا بتونیم با هم کنار بیایم. از دو تا فرهنگ متفاوت و بدون هیچ شناختی. وحشتناک بود وحشتناک.

مزه تلخ و بد اون روز محضر که عاقد خطبه میخوند هنوز زیر زبونه. هنوز اون صدای نه ای که میخواستم بگم تو گوشم میپیچه. ولی خوب هر چی بود گذشت و ما داریم زندگی میکنیم

عربی تو مدرسه یاد گرفتیم دیگه!😂 آخه خیییلی اذیت شدم برسم به اون روز، وقتی رسیدم بهش که اصلا دیگه وا ...

خوشبخت بشی عزیزم ایشالاهمه به مراددلشون برسن