2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم میشه درموردش بهم کمک کنی من تازه میخوام شروع کنم به عنوان شغل اصلیبنظرت کجا آموزش ببینم میخوام ...

برو فنی حرفه ای از پایه یاد بگیر مدرک هم میگیری ادوبی پرمیر و اگه ویژوال یا جلوه های ویژه میخوای که مکمل هم هستن افتر افکت رو هم یاد بگیر بازار کار داره، 

تو یوتیوب سرچ نکن اگرم هزینه شو نداری برو تو سایت سعید طوفانی ویدیو هاشو دانلود کن 

برو فنی حرفه ای از پایه یاد بگیر مدرک هم میگیری ادوبی پرمیر و اگه ویژوال یا جلوه های ویژه میخوای که ...

چرا تدوین رو کنار گذاشتید

بنظرتون کار خوبی هست؟ 

شما با سعید طوفانی یادگرفتید

چرا تدوین رو کنار گذاشتیدبنظرتون کار خوبی هست؟ شما با سعید طوفانی یادگرفتید

شغلم رو عوض کردم ولی گه گداری خلوت باشم پروژه میگیرم ، نه من فنی حرفه ای رفتم ، ولی ویدیوهای سعید طوفانی هم خیلی کمکم کرد 

باید سیستم کامپیوتر قوی داشته باشید برای این کار ، اگه تهران باشید یا شهر های بزرگ شرکت های تبلیغاتی ...

ویندوز ۱۱ هست لپ تاپم

بنظرتون کجاها درخواست بدم برای کار بعد یادگیری

عزمزمه فقط یچیزی افتر افکت از کجا یاد بگیرم؟ واز کجا بدونم سخت افزار قوی دارم

اونم فنی حرفه ای ، سیستم رو ببر به مربی نشون میده راهنماییت میکنه ، با سیستم معمولی نمیشه تدوین کرد باید فن و هارد و رم و سی پی یو قوی باشه 

میشه درمورد مزایا معایب این کار بگیدچه مدت طول میکشه تا حرفه ای یاد بگیرمو حقوق ش چقدره۲۷ سالمه نمید ...

یادگرفتن یک حرفه هیچ عیبی نداره ، بازار کارش هم تو آتلیه های عکاسی برای تدوین کلیپ های عروسی یا سینمایی یا ویدئو های تبلیغاتی است، حقوق رو نمیدونم، میتونید تو سایت های کاریابی بزنید استخدام تدوین‌گر بازار کارش میاد دستتون، برای سن شما اصلا دیر نیست فقط تمرین و علاقه و خلاقیت نياز داره تا حرفه ای بشید ، البته سیستم کامپیوتر خوب هم احتیاج دارید چون برنامه‌ های تدوین سنگین هستند و با کامپیوتر های معمولی نمیشه انجام داد