2777
2789
عنوان

روزمرگی🍃🍃🍂🍂🦖🦖🦖🦖

| مشاهده متن کامل بحث + 5815 بازدید | 136 پست
😍😘

راستی هوا چطوره؟ برف اومده؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

واااای خداااااا چقدر قشنگ، قربونت بشم مرسی از عکس ها😍🥰😘🤩 دلم‌ رفت که دختر 

چه خوشگل شده همه جا

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@بهار2124  

بیااااا برف ببین

واااای خداااااا چقدر قشنگ، قربونت بشم مرسی از عکس ها😍🥰😘🤩 دلم‌ رفت که دختر چه خوشگل شده همه جا

اره ولی الان آفتاب و باد گرم😂انقدر هم بدم میاد از باد گرم بیرون کار دارم زورم میاد برم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اره ولی الان آفتاب و باد گرم😂انقدر هم بدم میاد از باد گرم بیرون کار دارم زورم میاد برم

😁😁 لذت بردم‌😍😍🥰🥰😘😘 مرسی ازت🫂🫂

افتاب هم خوبه ک حس خوبی داره

@بهار2124 بیااااا برف ببین

وای دیدم،چقد قشنگهههه😍😍😍😍

کاش کرجم بیاد😍😍اون موقع رگباری در حال عکسم🤭🤭😅😅

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

وای دیدم،چقد قشنگهههه😍😍😍😍کاش کرجم بیاد😍😍اون موقع رگباری در حال عکسم🤭🤭😅😅

😍🥰😍🥰قربونت برم

😍🥰😍🥰قربونت برم

عزیزدلمی🫶🫶❤️❤️❤️💋💋

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز