baran۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 395 عنوان قرص لاغری 59 بازدید | 4 پست خانما قرص نیچر فیت و قرص کرفس خریدمکه همراه بارژیمم بخورم . از داروخونه خریدم گفتش عوارض ندارهشما مصرف کردید؟ راضی بودید؟ همچی فاکینگیه 1403/09/26 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترانه_هستم۳۰سالمه عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 750 بابا اینا یه درصدم جواب نمیدناونقد از اینا خوردممممم از داروخونه گرفتمانگار ن انگارباریچ هم گرفتم و و و و و و اصلا جواب نگرفتمتونستی پلاتین اصلشو بخر بدون عوارضهعالی باهاش کم کردمحیییف ک تا لاغر شدم داشتم حال میکردم با اندامم دیدم باردارم😂
لاویا۲۲۲۲ عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 316 بابا اینا یه درصدم جواب نمیدناونقد از اینا خوردممممم از داروخونه گرفتمانگار ن انگارباریچ هم گرفتم و ... سلام چندکیلو لاغر شدی تو چن ماه بعد چندوقت باردار شدی عوارض نداشت دور از جونت و اینکه
ترانه_هستم۳۰سالمه عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 750 سلام چندکیلو لاغر شدی تو چن ماه بعد چندوقت باردار شدی عوارض نداشت دور از جونت و اینکه من ۱۷ کیلو اضافه وزن داشتم دوره اول پلاتین .دوره دوم الفااسلیم گرفتم دوره اخر باز با الفاسلیم تثبیت وزن کردمحدودا سه ماه بعد دیدم باردارمعوارض که خداروشکر نه اصلا
لاویا۲۲۲۲ عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 316 من ۱۷ کیلو اضافه وزن داشتم دوره اول پلاتین .دوره دوم الفااسلیم گرفتم دوره اخر باز با الفاسلیم تثبیت ... خداشکر عزیزم ب سلامتی بغل بگیریش