2777
2789
عنوان

حس ششم

46 بازدید | 7 پست

کسی هست میشه لطفا بگید خیلی سردرگمم؟

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

کمی میدونم

میشه بهم بگی این پسره که باهاش حرف میزنم خوبه یا نه؟اصلا یه صحبت باهاش ادامه بدم؟چیکار کنم خیلی گیرم🫠

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کمی میدونم

میتونی به من بگی 

حس شخص مدنظرم؟اصن تو فکرش هستم؟

تا چه مدت دیگ ازش خبری میشه؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

میشه بهم بگی این پسره که باهاش حرف میزنم خوبه یا نه؟اصلا یه صحبت باهاش ادامه بدم؟چیکار کنم خیلی گیرم ...

رابطه خوبیه ولی میگذره  و اینکه دلت میخواد مسافرت دور بری و این اتفاق یک وعده دیگه میشه

رابطه خوبیه ولی میگذره و اینکه دلت میخواد مسافرت دور بری و این اتفاق یک وعده دیگه میشه

اخه چرا اینقدر سرده؟🫠

2790
2778
2791
2779
2792