2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا هر بسته ژله ک با ی لیوان آب جوش حل کردم خنک شده ی بستنی لیوانی کوچولو میریزم

اخه میخوام سه رنگ کنم، یکی همون رنگ ژله باشه یکیش یکم با بستنی قاطی کنم کمی کمرنگ اون یکی هم کمرنگ تر از بقیه😁

اگه حلقه ازدواجمو عوض کنم بده؟دوستش ندارمشوهرم میخاد از خودشو بفروشه نقره بگیره نمازش قبول نیست برا ...

خوب پس چرا خریدین اگه دوسش نداشتین یه چیزی میخریدین که دوسش دارین نخواین عوض کنین ، یادگاری از اون زمان نامزدی بازم هرجور خودتون راحتین

اخه میخوام سه رنگ کنم، یکی همون رنگ ژله باشه یکیش یکم با بستنی قاطی کنم کمی کمرنگ اون یکی هم کمرنگ ت ...

اون که با بستنیه رو که یه دونه بستنی لیوانی معمولی باید بریزی اون که کمرنگ‌تر رو می‌خوای با بستنی باشه یا چی؟

اره بستنی

ببین مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی دو تا بستنی لیوانی بزنی به جاش آبشو کمتر بذاری یعنی ژله با آب کمتر با دو تا ظرف بستنی اما خیلی شیرین میشه .یه حالت دیگه اصلاً  ژله رنگی درست نکن ژله آلوورا با دو تا بستنی درست کن و آب نریز توش یا اگه خواستی آب بریزی کم و از اون رنگ مد نظرت رنگ غذا بریز ولی رنگ غذا خیلی سریع پررنگ میشه باید به شدت با احتیاط رنگ غذا بریزی که یهو پررنگ نشه .با خلال دندون

ببین مطمئن نیستم ولی فکر کنم بتونی دو تا بستنی لیوانی بزنی به جاش آبشو کمتر بذاری یعنی ژله با آب کمت ...

منطورم از اینکه اب نریز اون یه لیوان آب سردو منظورمه‌ها وگرنه اون یه لیوان آب جوش که ژله باید توش حل بشه رو باید استفاده کنی

واقعا ممنون که انقدر خوب راهنمایی کردی

عزیز دلی کاری نکردم .ان شاالله که خوب بشه .ببین هر لایه رو  رو لایه بعدی میریزی هم بذار اگه گرمت از گرما بیفته و هم با قاشق یا ملاقه آرام بریز که قاطی لایه زیری نشه و فرو نره