monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 عنوان ایده ژله 63 بازدید | 7 پست سلام میشه ایده ژله تو ظرفای تکی بهم بدینبا چندمدل غذا🤗اگر میشه بهم بگید اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/09/26 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6502 چندرنگ؟ « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 چندرنگ؟ فرقی نمیکنه 😬خوشگل باشه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 ژله با آب جوش یا بستی یا رولی یا تزریقی یا میوه ای تزریقی بلدنیستم😬ظرف تک نفر گرفتم ایده میخام اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6502 فرقی نمیکنه 😬خوشگل باشه خب واسه شب یلدا که بیشتر رنگ قرمز سبز وسفید عین هندونه درست میکنن تکی هم داخل قالب لیوانی میتونی تیکه تیکه رنگی درست کنی یا چندتا ژله رنگی رو تیکه تیکه کنی بریزی تو قالب بعد ژله الورا روش بریزی « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 5869 خب واسه شب یلدا که بیشتر رنگ قرمز سبز وسفید عین هندونه درست میکنن تکی هم داخل قالب لیوانی میتونی تیک ... رنگ سبز بجزطالبی چه طعمی هست؟😬من پیدانکردم فقط یه طالبی بود اونم یدونه بیشترنبود اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 6502 رنگ سبز بجزطالبی چه طعمی هست؟😬من پیدانکردم فقط یه طالبی بود اونم یدونه بیشترنبود طعم سیب هم میتونی الورا درست کنی توش یک قطره رنگ خوراکی سبز بریزی « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »