2777
2789
عنوان

بیاین بچه ها اجی من🤕

135 بازدید | 15 پست

اجیم کلاس هفتمه قبلاً هم گفتم مشکل داره تو بعضی درسا مخصوصا زبان بدش میاد نمیتونه بخونه اصلا مستمر زبانش ۸ شده صبح هم دوباره امتحان شنیداری و یه امتحان زبان دیگه دارن معلمشون گفته اینو خوب نشی مستمرتو همون ۸ میدم اصلا نمی‌خونه فقط گریه می‌کنه خودمم زبانم خوب نیست کمکش کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید کلاس زبان بره

مام  توی دوران مدرسه واقعا زبان رو خوب درس نمیدادن

باید کلاسش رو رفته باشی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اصلا دلش نمی‌خواد این درسو بخونه

بهش بگو مجبوره واقعا

باید علت این تنفر رو پیدا کنید

تا هنور کلاس هفته حل بشه

برسه به دبیرستان واقعا براش مشکل ساز میشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بهش بگو مجبوره واقعاباید علت این تنفر رو پیدا کنیدتا هنور کلاس هفته حل بشهبرسه به دبیرستان واقعا برا ...

میگه نمیتونم بخونم اصلا اعصابم خورد میشه معلمش هم با مادرم دوسته دیگه بد تر

می‌دونم اصلا هر چی هم بخونه تو مغزش نمیره

بخاطر اینکه هب به خودش گفته از این درس بدم میاد 

باید هی بگه من عاشق زبانم و دوست دارم بعد کم کم پیشرفت میکنه (این روش رو خودم تاثیر گذاشت واقعا )

کلاس زبان هم بفرستین بگین برای خودته نه مدرسه 

لعنت بر هر نَری که 

بخاطر اینکه هب به خودش گفته از این درس بدم میاد باید هی بگه من عاشق زبانم و دوست دارم بعد کم کم پیشر ...

ثبت نام کردیم در حال حاضر نمره مستمرش نمی‌دونیم چکار کنیم