2777
2789
عنوان

بنظرتون یک هفته کمه یا زیاده

107 بازدید | 16 پست

دوازدهمم نه اختصاصی نه عمومی هیچی نخوندم 

جز دینی و هویت 

بنظرتون تو یه هفته جمع میشن 

راهی برای کنترل خواب زیاد ندارین .آزمایش دادم . هیچ مشکلی هم ندارم ولی زیاد می‌خوابم اصلا صبح نمیتونم از خواب بیدار شم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۶ لعنتی من حتما باید قبول بشم برم از خونمون 🤦🏻‍♀️ چطور میشه از آخر دی شروع کرد و ۱۲ و ۱۱ رو برای ...

نه من یازدهم ترمیم نمیدم وقت ندارم بنظرم اگه دوازدهم اوکی نیست ترمیم یازدهم نده فقط روی نهایی دوازدهم کنکوری وقت بزار 

نه من یازدهم ترمیم نمیدم وقت ندارم بنظرم اگه دوازدهم اوکی نیست ترمیم یازدهم نده فقط روی نهایی دوازده ...

رشته خوب نمیشه آورد 😑 اول ۱۲ رو میخونم بعد ۱۱ 

هرچند خیلی تنبلم 😑😑😑 کل سال رو خوابیدم 😑😑😑

۲۶ لعنتی من حتما باید قبول بشم برم از خونمون 🤦🏻‍♀️ چطور میشه از آخر دی شروع کرد و ۱۲ و ۱۱ رو برای ...

چون فرجه هاشونم کمه مثلا شنبه فیزیک دوازدهم اگه داشته باشیم نهایی پنجشنبه هم فیزیک یازدهم نهایی باید بدن بخاطر همون نمیدم حداقل باید دو دوری کتابو خوند

رشته خوب نمیشه آورد 😑 اول ۱۲ رو میخونم بعد ۱۱ هرچند خیلی تنبلم 😑😑😑 کل سال رو خوابیدم 😑😑😑

اوهومم اگه تمرکز کنم نهایی ها رو خوب بدم کنکورم خوی بزنم میتونم اگه هم نشد پشت میمونم 

2790
2778
2791
2779
2792