من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
والا همیشه برای ما واریز میشد برای منو مامانم نیومده، یارانه رو از مال بابا جدا کردیم
شاید ماه اول این طور باشه یا موندن برا شما رو سی ام بدن .من مادرم تنها زندگی میکنه سی ام میگیره .دوستم ۲۵ .من که یارانه ندارم چند بارحسابمون کار کرد پول مردم بود .یه سهام عدالت از مجردی دارم 🙂
اره خدا آدما رو انگار دو دسته تقسیم کرده یه عده تو خوشی یکی هم این جور اسیر .اون روزی خواهرشوهرم میگفت باهاش رابطه نداشته باش انرژی منفی هست دوستت 😐گفتم چرا چون بی پول شده انرژی منفی شده تودوران مجردی خودش و مادر خدا بیامرزش به حدی بهم خوبی کردن
الهی چقدر ناراحت شدم از حرف خواهر شوهرت.از خدا میخوام اینقدر به دوستت پول بده که فکرش ریختن یارانه ن ...
الهی آمین .ایشاالله هرکس نیاز داره خدا بهش بده .انرژی مثبت هم به خودت برگرده .خواهرشوهرم سختی نکشیده چیزی سر در نمیاره .حالا از شوهرم خیلی میترسن وگرنه بعید نبود ب جون منم بیوفته