2789
عنوان

علاقه پسر

253 بازدید | 13 پست

سلام 

من از روز اول دانشگاه با یکی از پسرهای همکلاسیمون بحثم شد و مدتی با هم لجبازی می کردیم و جنگ داشتیم ولی از یه وقتی متوجه شدم پنهانی منو نگاه میکنه و زیر نظر داره و بعدش که نگاهش می کنم میبینم سریع روشو اونور میکنه . حتی یه بار هم که داشت از کنارم رد می شد بهم تنه زد . سر کلاس هم چند بار پیش اومده که به بهونه استاد برگشته و خواسته که منو نگاه کنه . یه بار هم استاد ازم درس پرسید و بالافاصله برگشت و نگاهم کرد به نظرتون این الان دنبال آتو گرفتن یا نفرته یا علاقه مند شده ؟ چند روز پیش هم دوستم بهم گفت که از پشت داره به من که جلوش بودم نگاه می کرده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی منی که پسرم موندم این فازش چیه😂😂 

ولییی به احتمال ۷۰ درصد خوشش ازت میاد و مدلش اینطوریه چون مغروره و یخورده خل وضعه البته ببخشید اینو میگم ها همه پسرا یه خل وضعی دارن گاهی😂

چه اهمیتی داره که تو دل یه پسر دانشجویِ پیاده چی میگذره ...

ولکن 

به پیشرفتت فکر کن به مستقل شدنت پسرای بهترم خارج ازون دانشگاه هست که بیارزه به اهمیت دادن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ببین پسرا کلا نگاه میکننوقتی اومد درخواست داد بشین کاراشو تحلیل کن

آخه اکثرا روی من زومه . 

مثلا یه روز من وایساده بودم و داشتم به ته کلاس نگاه می کردم بعد یهو دیدم که اون نشسته و زل زده به من . بعد که من اومدم بیرون کلاس اونم پا شد رفت 

حتی منی که پسرم موندم این فازش چیه😂😂 ولییی به احتمال ۷۰ درصد خوشش ازت میاد و مدلش اینطوریه چون مغر ...

نمیدونم والا . آخه من چند بار ضایعش کردم و یه بار هم از طرف یکی از همکلاسی هامون برای دوستم پیام اومد که این از دستتون عصبانیه و دنبال آتو گرفتنه.  حالا نمیدونم راست و دروغشو.  ولی به نظرم رفتارهاش با این پیامه جور در نمیاد