2777
2789
بهم ياد بديدلطفا خدا خيرتون بده خخ

از داروخونه بگیر.مارک مکس 14 خیلی خوبه قیمتش هم من جدیدا خریدم 6 تومن که 5 تا کیت توشه..سیکلای پریودیت چند روزه س معمولا؟؟؟؟؟

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم ياد بديدلطفا خدا خيرتون بده خخ

35 روزه .یعنی باید از 15 پری هر روز بین ساعت 10 صبح تا 4 بعد از ظهر تست کنی .تو کیت کامل طرز استفاده شو توضیح داده...اولین روزی که کیت مثبت میشه همون روز تا سه روز بعدش هر شب اقدام داشته باش..

نامنظم ولي بيشتر وقتا٣٥روزه

ببین پس واس تو میشه روزای شانزده هفده دورت ...اصن از وضعیت خودت معلومه دیگه ترشح هایی میاد مث سفیده تخم مرغ بی رنگ غلیظ ..همون موقع کیت بزار ..طبق راهنمای توش نوشته عمل کن بعد ک معلوم شد ی شب در میون نزدیکی داشته باش

ببین پس واس تو میشه روزای شانزده هفده دورت ...اصن از وضعیت خودت معلومه دیگه ترشح هایی میاد مث سفیده ...

من ترشحاتم با تخمک گذاریم همخونی نداره..تاپیک زدن خانوما خیلیها همینطور بودن.بدا من دو سه روز قبلش ترشحات و علامت داره

سلام خانوما. صبحتون بخیر. من بیبی گذاشتم منفی شد😢 اینم قولی که داده بودم

نا امید نشو گلم ..هر چی خدا بخاد ..شاید قسمت نبوده ایشالله ماه بعد ...بیای اینجا خبر خوشحالی بدی بهمون

بی بی چک امروز

واااای مبارکه..❤❤❤❤❤❤ایشالله بارداری راحتی پشت سر بزاری.من سه شنبه موعدم بود هنوز از پری خبری نیست🙊ولی بی بی هم نداشتم صبح بخوام تست کنم.دعا کن فردا تست منم مثبت بشه😢

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍