2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره صب بی بی چک گذاشتم سریع خط دوم کم رنگ افتاد...ولی دوساعت پیش ترشح قهوه ای دیدم تو واژنم

همین که ترشح لانه گزینی تو دیدی سجده شکر کن..دیگه خیالت راحته که بارداریت دور از جون خارج رحمی نیست..چون تا نطفه تو رحم لونه نکنه رحم خونریزی لانه گزینی نمیکه😊

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
اخه علایمو دردای پریودی شک ب دلم انداخته ...

لانه گزینی دقیقا دردای پریودی رو داره.منتها یه کم خفیف تر..چون مثل پریودی سبب انقباضات رحمی میشه..

فردا بي بي بزار،علايم پريودي در حد كم خوبه نه زجر دهنده كه رحم بخاد درد شديد بكنه

رحم ک نه ولی کمر درد دارم یکم شدید میشه باز خوب میشم ...از همون فردای اقدام ب بعد کمر درد دارم ولی کم ن شدید

بعضيا چه راحت حامله ميشن هنوز به موعدشونم نرسيده حدس ميزنن ك حامله هستن و درستم هست ،حالاماهي جون ميديم تو اقدامهاي پي در پي له ميشيم تازه جلوتر از موعدمونم يا پريود ميشيم يا يجوري لكه قهوه اي ميبينيم دلخوش ب بارداري ميكنيم بعد زرتي پريود ميشيم

شکم یا زیر شکمم یا پیچش دور نافم کمه ولی هس ..میره عو میاد

همین که میره و میاد یعنی خودشه...از امروز که لانه گزینیه بتا سریع میره بالا..یعنی فردا بیبی چک باید پررنگ تر از امروز باشه