2777
2789
عنوان

بچه ها من باید

26 بازدید | 4 پست

ی تحقیقی واسه دانشگاه آماده کنم بعد چیزی که خاستن اینه که مثلا درمورد ی شخصی یا ی مکانی که قدیمیا درموردش حرف میزنن بنویسید.. واقعا چیزی به ذهن خودم نرسید و نمیدونم از کی بپرسم.. گفتم شاید شما بتونین کمک کنید اگه چیزی میدونید داستانی چیزی بلدین در حدی بگید که من بتونم 5صفحه بنویسم 😅

هرچی بلدین فکر میکنین جالبه بگید 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من چیزی درموردش نمیدونم بعدم استادمون گفته از اینترنت نباشه یکی تعریف کنه شما بنویسید

خب داستان شیرین و فرهاده همون بدون اینترنت نمیدونم چجوری ۵ صفحه میخای بنویسی...همونجا که به فرهاد میگن کوه بیستون و یه راه وسطش باز کن اگه شیرینو میخوای و شیرین تو این حین با خسرو ازدواج میکنه به دروغ به فرهاد میگن شیرین مرده فرهادم از غم میمیره

حالا کوه بیستون و قدیمیا میگن شکل شیرین در حال خوابیدنه اگه بزنی تو اینترنت باز میاره عکسشو اینارو

بابا از رو اینترنت بنویس ادبیاتشو تغییر بده چرا اینقد استادارو جدی میگیرید🗿

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

خب داستان شیرین و فرهاده همون بدون اینترنت نمیدونم چجوری ۵ صفحه میخای بنویسی...همونجا که به فرهاد می ...

مرسی عزیزم آره باید همین کارو بکنم ایناهم انگار ما بچه دبستانیم یچیزا چرتی میخان

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️