2777
2789

یسری ارسالشون هفت روز هست .کامنتاشو ببین چطور 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگن رسیده تعدادی.. ولی خب 3 روز دیگ مونده تا یلدا جت میخاد بیاره

ارسال نکرده یعنی 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕به همون اندازه ک مهربونم به همون اندازه برا آدمای بی شخصیت بی رحمم 🌝👌 در این صفحه معمولا از چیزهای سبک و روزمره مینویسم مسائل مهم زندگیم رو معمولا با مشاور ترجیح میدم حل کنم 🙂

همینو نمیدونم والا ارسال از 15 اذر بوده فک کن انروز 26 چخبره از خارج سفارش داده بودم رسیده بود

خودش چی میگه بهش بگو ارسال کردی یانه .چون یبار برا من ارسال شده بود ولی من رهگیری بهم نداده بود اینقد بدم میاد از این آدمای دل خون کن .از سایت همیشه سفارش بده

خودش چی میگه بهش بگو ارسال کردی یانه .چون یبار برا من ارسال شده بود ولی من رهگیری بهم نداده بود اینق ...

خیر سرم سایت بود.. ماهم گفتیم 1 هفته ایی میرسه فوقش.. بهش میگم یا میگه میرسه دوست عزیز. یا میگه به ترتیب میرسه این نشد جوابم اخهه... خیلی خونسردننن

خیر سرم سایت بود.. ماهم گفتیم 1 هفته ایی میرسه فوقش.. بهش میگم یا میگه میرسه دوست عزیز. یا میگه به ت ...

ار می‌دونم منم خیلی آنلاین میخرم از سایت رخت و بنیتا اسکارف واقعا راضی هستم کیفیت سرعت ارسال زیبایی .کمن آدمای متعهد