2777
2789
من دخترت میشم کلی اپشن هم دارم متولد78 قد 158 موهام تا روی با سن خوش اخلاق فقط اشپزی بلد نیستم

باشه پس آدرس بده با بابات بیام دنبالت 😂😂😂 کاش به همین راحتی بود😎

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره الان یه پسر داره ولی من  واقعا شک کردم که خداوند هر جنسی از بچه که صلاح نباشه رو نمیده فامی ...

دلم سوخت اونهمه سختی آخرشم اونطوری😢

باشه پس آدرس بده با بابات بیام دنبالت 😂😂😂 کاش به همین راحتی بود😎

الان با مامان دعوام شد قطعا منو بهت میده تازه یه چیزی هم دستی میده😆😆

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

عزیزم خدا پسراتو واسه ت نگه داره -دختر عشقه پسر هم عشقه-من یه دختر دارم که واقعا زبونش همه رو عاشق خودش میکنه موهاش هم بلند کردم به قول داداشم دل میبره با موهاش ولی مطمنن واسه پدر مادر جفتش عزیزن همه دوس دارن از هر دو تا داشته باشن ایشالا خدا بهت یه دخمل جیگر بده

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
عزیزم خدا پسراتو واسه ت نگه داره -دختر عشقه پسر هم عشقه-من یه دختر دارم که واقعا زبونش همه رو عاشق خ ...

مرسی عزیزم بله پسرام که عشقمن ولی خب جای خالی دخترم هم حس میشه مخصوصا تو عروسی ها  و جشنها 😆ندیده عاشق دخترت شده خدا برات نگهش داره😘

منم بچه هام پسرن،عاشقشونم ودیگه هم بچه نمخوام،چون اینو تقدیر خودم میدونم ک دختر ندارم،اصلنم ناراحت نیستم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
مرسی عزیزم بله پسرام که عشقمن ولی خب جای خالی دخترم هم حس میشه مخصوصا تو عروسی ها  و جشنها 😆ند ...

سلامت باشی از ته دلم دعا میکنم خدا بهت یه حیگرشو بده عزیزم

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

اونایی که خیلی به یه جنسیت خاص علاقه دارن.‌ میتونن قبل بارداری کاری کنن تا همون بشه.. زنداییم اینکارا رو میکنه

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
عزیزم دختر خیلی خوبه من خودم عشق دخترم اگه یکی دیگه دوس داری بیاری ایشالا دختر باشه ولی من میگم همیش ...

خیلی دوست دارم ولی شرایطش فعلا جور نیست تا ببینم در آینده چی پیش میاد

اره الان یه پسر داره ولی من  واقعا شک کردم که خداوند هر جنسی از بچه که صلاح نباشه رو نمیده فامی ...

دقیقاااا..

مامان من خیلی اصرار کرد به پسردارشدن.. بعد ۵ تا دختر

الان روزی صددفعه میگه غلط کردم

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز