2777
2789

من دخترم انقدر شیرین زبونه اصلا باهاش احساس تنهایی ندارم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
بهترین حالت خانواده دو تا دختره و بدترین حالت چهار تا دختر 

بدترین چرا؟

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا حفظش کنه

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

خدا براتون حفظش کنه آره منم وقتی یه دختر میبینم قند تو دلم آب میشه😘😘

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖
قدیما یه مریض داشتم ۷ تا پسر داشت هشتمی رو حامله شد باز پسر بود .    میگفت ول نمیکنم تا دخ ...

یکی از فامیلای قدیمی ما برعکس پسر میخواست  همینطوری ادامه داد تا فک کنم 13 یا 14 بچش پسر شد البته یکی دوتا هم نوزاد بودن فوت شدن

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
خدا براتون حفظش کنه آره منم وقتی یه دختر میبینم قند تو دلم آب میشه😘😘

انشاالله خدا بهتون بده یه تپل سفیدشو

خدا حفظش کنه 😚😚😚

ممنون خانومی

انشالله ولی عروس جای دختر رو برام نمیگیره نا شکری نمیکنم ولی یه وقت هایی دلم میگیره که دختر ندارم

برعکس مامان من سه تا دختر داره ولی میدونم ته دلش همیشه حسرت نداشتن پسرو میخوره😢

💖

من دخترت میشم کلی اپشن هم دارم متولد78 قد 158 موهام تا روی با سن خوش اخلاق فقط اشپزی بلد نیستم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
بلاخره پسر دار شد؟

اره الان یه پسر داره ولی من  واقعا شک کردم که خداوند هر جنسی از بچه که صلاح نباشه رو نمیده فامیلمون خیلی دختر اورد تا پسر دار بشه ولی واقعا هیچ خیری از پسرش و عروسش  ندید خیلی اذیتش میکنه 

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز