2777
2789

هرسال سر هر مناسب سیریش میشه هدیه چی گرفتی و خب گاهی واقعا هیچی نگرفتم یه وقتا هم هدیه های خوبی گرفتم بگم هیچی میزنه به مسخره بازی و شادی بگمم گرفتم حسودی میکنه حال آدمو به هم میزنه دوباره مناسبت ها نزدیکه تولدمو روز مادر دو روز فاصله دارن و دعوت شدیم خونه مادرشوهرم باز موندم چی بگم یه بار برای همیشه ولم کنه 

پ ن : من همیشه محترمانه و سرسنگین برخورد میکنم ولی اون همیشه مسخره بازی و شوخی و اینا هنوز بعد ۴ سال متوجه نمیشه بدم میاد تا حالا هم حرف بی ربط نزدم بهش نمیخوامم شخصیت خودمو خراب کنم چی بگم مودبانه و خوب باشه

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگویه رازه دخترخوب دوست دارم به کسی نگم چی خریدم حتی به آبجی خودمم نگفتم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بگویه رازه دخترخوب دوست دارم به کسی نگم چی خریدم حتی به آبجی خودمم نگفتم

این خوبه ولی بخدا ۷۰ بار میپرسه ول نمیکنه 

ایش فک میکردم بچس عقل نداره ، بگو باز شد میبینی

اخه هیچی هم نمیگیره شوهرم اکثرا  اونم تو جمع میپرسه خجالتم نمی‌کشه واقعا انگار عقل نداره نمیدونم چشه رفتاراش منطقی نیس

من باشم میندازم گردن شوهرم.میگم فلانی خوشش نمیاد . راضی نیست جزئیات بینمون رو جایی بگم‌.البته هماهنگ ...

نیست متاسفانه...