2789
عنوان

خیانتتتت

412 بازدید | 24 پست

لا اقل اینطوری بیاید تاپیک آدم دیروز تا حالا چند تا تاپیک زدم اما کسی جواب نداده بهم بگین تورا خدا از روی اکانت ایتا میشه پلیس فتا پیگیری کنه در صورتی که از حساب کاربری خارج شده و خطشم خاموش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط در صورتیکه ازت شکایت کنن پیگیری میشه

مردای گنده و مردای زن نما درخواست ندین جون مادرتون با احساسات کسی بازی نکنین من از سال 95 اینجام قبلنا این گند کاری ها نبود شما اومدین گند زدین به سایت

خودم بودم فقط می‌خوام بدونم میتونند از طریق اکانت منو پیدا کنند

اگر شما ره رو ندارن نه 

دوستم یکی اکانت زده از عکس هاش سو استفاده کرده حتی پول گرفته از بقیه 

ده بار شکایت کرده 

میگن حتما باید شماره طرف باشه وگرنه از ای دی نمیشه کاری کرد 

اون طرف هم همچنان داره ادامه میده 

اگر جوری بوده که شما ه رو ندارن هیچ نتزس

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

خودم بودم فقط می‌خوام بدونم میتونند از طریق اکانت منو پیدا کنند

پلیس فتا به این راحتی اقدام نمیکنه باید نفر شاکی بره دادگاه قاضی حکم پیگیری بده 

چون ایتا داخلیه میتونه

بله ایتا میشه.منتها باید دستور قضایی باشه جریان رو تعریف کن ببینم اصلا اقدامی میکنن یا نه؟تا بتونم ر ...

ببین من با یه خطی که اون زنیکه که با شوهرم بهم خیانت کردن و میدونستم اون شمارمو ذخیره نداره اکانت درست کردم بدون نام بهش پیام دادم خوب بعدش گفت شماره تو بده زنگت بزنم منم شماره دوستما دادم باهاش هماهنگ کرده بودم از قبل ..الان رفته شکایت کرده از روی خط دوستم که بمن پیام داده در صورتی که هیچ تماس یا پیامی از خط دوستم ردو بدل نشده بود الان من چی میشم 

اگر شما ره رو ندارن نه دوستم یکی اکانت زده از عکس هاش سو استفاده کرده حتی پول گرفته از بقیه ده بار ش ...

ایتا داخلیه نفر با شماره تلفن اکانت میسازه میشه پیگیری کرد بخوان میتونن