2777
2789
عنوان

علایم بارداری

124 بازدید | 8 پست

علایم اولیه بارداریتونو میگید؟ من امروز موعدم هست اما صبی درد شدید پریودی گرفتم طوری که فکر کردم شروع شده که دیدم خبری نیست و دردش رفت. الان کمی گرفتگی رونای پاهام حس میکنم. دیشب گرفتگی کمر و شکم داشتم که شبیه پریودی نبود. یک درد شبیه خستگی از کار زیاد نمیدونم چطوری توضیحش بدم. انگار با لگد زده باشن تو شکم و پهلوت و یک دردی داره اونطوری. تو دوره سیکلم حالت تهوع خیلی خفیف داشتم، سردرد که نمیشد چشمام درست باز کنم یکی دو شب داشتم، بی حالی خستگی، درد نوک سینه ، تیر کشیدن تخمدان این اواخر، سه یا چهار روز بعد تخمک گذاری درد شدید تخمک که شبیه تخمک گذاری بود بقدری که حس میکردم الان بترکه با مسکن تا روز بعد خوب شد. این بگم اقدام نداشتیم اما جلوگیری طبیعی بود بغیر از روزای پرخطر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اول اینکه بی بی چک بزن، دوما من علایم بارداریم همون ابتدا طوری بود که انگار هر لحظه فک میکردم پریود شدم، در حالی که خبری نبود، درد زیر شکم داشتم هر لحظه، کمی هم به صورت خفیف، اوایل صبح حالت تهوع داشتم، فردا صبح با ادرار اولیه ات بی بی چک بزن، اگه مثبت بود، یکی دو هفته بعد برو آزمایش بتا بده، چون بی بی چک مثبت باشه همون اوایل، بتا پایین نشون داده میشه، باید حداقل ده روز اینا از وقت پریود گذشته باشه تا عدد بتا بالا نشون داده بشه، بی بی مثبت بود هیچکاری نکن فعلا، فقط دمکردنی و مسکن نخور اصلا 

گلم اول اینکه بی بی چک بزن، دوما من علایم بارداریم همون ابتدا طوری بود که انگار هر لحظه فک میکردم پر ...

مرسی از جوابت عزیزم

من فقط به یک رابطمون مشکوکم اونم سه روز قبل تخمک گذاری بود که شب رابطه داشتیم با جلوگیری طبیعی و صبحم تکرار داشتیم من شک کردم نکنه تو پیشاب اسپرم مونده باشه