2777
2789

دست خودم نیست دو روزه کارم گریس مامانم زنگ میزنه نمیتونم حرف بزنم خواهرام همینطور حتی دو کلمه هم نتونستم با شوهرم حرف بزنم لعنت ب تستهای تعیین جنسیت لعنت ب عمم لعنت ب مادربزرگم که تو مغز من کردن بچت پسره عمم ده بار تا حالا بی دلیل پیام داده من مطمئنم بچت پسره تست جوش شیرین هزار کوفت و زهار گفتن بچت پسره حالا که فهمیدم دختره اصلا نمیتونم باور کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله سلامت باشه 

به این فکر کن الان خیلی حسرت بچه سالم. دارند

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

همون اول فهمیدم بخاطر دختر ناراحتی 

اما بذار یه چند سال بگذره تازه میفهمی چقد خوبه که یه دختر بزرگ تو خونه هست

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب چه فرقی داره دختر یاپسر برعکس به نظرم دختر خیلیم سیرین تره بچه سالم باشه کافیع

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️