shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 496 عنوان بهش زنگ بزنم یا نه 88 بازدید | 9 پست کسی که دوسش دارمو ناراحت کردماونم خیلی دوسم دارهولی دو بار رفتار بدی باهاش کردمو بعدم خدافظی کردم دیگه هیچی نگفتخیلی ناراحتم یه چیزی رو قلبم سنگینی میکنهدلم میخواد زنگ بزنم از دلش دربیارم اما میترسم ج نده Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️ 1403/09/26 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4974 کی بحثتون شده؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 496 کی بحثتون شده؟ ۵ روز پیش بحث نکردیم من باهاش بحث کردم بعدم خدافظیهیچی نگفت Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4974 ۵ روز پیش بحث نکردیم من باهاش بحث کردم بعدم خدافظیهیچی نگفت ۵روزه که هیچ زنگ و پیامی به هم ندادین؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 496 ۵روزه که هیچ زنگ و پیامی به هم ندادین؟ نه من خدافظیکردم از اینستامم ریمووش کردمعصبانی بودم Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4974 نه من خدافظیکردم از اینستامم ریمووش کردمعصبانی بودم اگه مقصر بودی به نظرم بهتره دیگه بیشتر از این کش نده همین الان یه پیام بده حالشو بپرس ...معذرت خواهی کن هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 496 اگه مقصر بودی به نظرم بهتره دیگه بیشتر از این کش نده همین الان یه پیام بده حالشو بپرس ...معذرت خواهی ... اخه حتی هنوز پیامامو نخونده میترسم بازم نخونه و ج نده ولی تو یک هفته دو بار همین رفتارو کردم Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4974 اخه حتی هنوز پیامامو نخونده میترسم بازم نخونه و ج نده ولی تو یک هفته دو بار همین رفتارو کردم همین الان یه نگا به تایپک قبليت انداختم کلا ولش،کن پیام نده بهش،چون اگه خودش،میخواس و ترس از دست دادنتو داش،اون روز که بهش،گفتی ظاهرا مشکلت منم خداحافظ پیگیری میکرد بهت پیام میداد نمیذاش قهر کنی و بری هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
shelly75 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 496 همین الان یه نگا به تایپک قبليت انداختم کلا ولش،کن پیام نده بهش،چون اگه خودش،میخواس و ترس از دست داد ... 😔😔😔😔 Akh age mishod saramo bekubam be ye ja shayad faramushi begiram❤️
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4974 😔😔😔😔 درک میکنم حالتوچون خودمم خانومم ناخواسته زود وابسته میشیم دل میبندیم باورشون میکنیم خداروشکر که چن روز بیشتر نیس که تو زندگیته از الان حذفش،کن با کسی باش،که تحمل رفتنتو...دلخوریتو ...قهر کردنتو نداشته باشهکسی که واسش،مهم باشی نه اینکه خیلی راحت ۵روز بتونه ازت بیخبر باشه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃