2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه من هفته پیش خواب دیدم به برادرم میگفتم اسم بچه تو بزار رادمهر یا پارسامهر

حالا قرار شده اگه بچه دار شدیم پسر شد مندبزار رادمهر داداشم بزاره پارسا مهر

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
خیلی جالبه من هفته پیش خواب دیدم به برادرم میگفتم اسم بچه تو بزار رادمهر یا پارسامهر حالا قرار شده ...

بدبخت زن داداشت که قراره خواهرشوهرش اسم بچه شو

بزاره

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بدبخت زن داداشت که قراره خواهرشوهرش اسم بچه شو بزاره

اتفاقا بیشتر از همه اون خوشش اومد از اسمه گفت حتما میزارم

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
اتفاقا بیشتر از همه اون خوشش اومد از اسمه گفت حتما میزارم

چه مهربون 

حتما خیلی دوستون داره ها

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
بدبخت زن داداشت که قراره خواهرشوهرش اسم بچه شو بزاره

وقتی رابطه ها خوب باشه خواهر شوهر زنداداشی به چشم نمیاد گلم

وقتی رابطه ها خوب باشه خواهر شوهر زنداداشی به چشم نمیاد گلم

به شوخی گفتم

منظوری نداشتم

به شوخی گفتم منظوری نداشتم

میدونن عزیزم