برای خواهرم خواستگار اومده من متاهلم ..هر وقت خواستگار میاد یکی در میون به من میگن منظورش چیه ...؟؟؟واقعا متاسفم برای یه سری ادمهای عقده ای نه فقط خواهرم که من بفهمم چی میشه مثلا ..خدا میدونه تو تنهاییم چقدر برای خوشبختیشون دعا میکنم ولی نمیدونم .....
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
نه اتفاقا پیشپا افتاده ها رو میگه خوبا رو نمیگهِِ...یه بارم داشت به من میگفت پشت تلفن مادرم دعواش کرد چرا میگی خودم شنیدم ...واقعا میترسه چشم بخوره ..هنگ کردم