life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 عنوان کنکور 84 بازدید | 12 پست بچه ها ثبت نام کنکور شروع شده کسی از هزینش اطلاع داره چقدر میشه ؟ کاش پول تو کارتم کافی باشع نخوام از داییم بگیرم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1403/09/26 | 09:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 ۳۰۴تومن دوتا میخوام ثبت نام کنم هر کدوم انقده؟ وای چه گرون مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
هدف_تلاش عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 2103 دوتا میخوام ثبت نام کنم هر کدوم انقده؟ وای چه گرون اره خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
_گل_رز_ عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 4010 دوتا میخوام ثبت نام کنم هر کدوم انقده؟ وای چه گرون اره دیگه
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 کم کم باید ۷۰۰تومن رو داشته باشی واییی خیلیه که مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 خیلی گرونه .لنگ پولشم منم فعلا لنگ پولشم نمیدونم به داییم بگم پول بریزه ثبت نام کنم یا نه عجب بدبختی دارم به قران مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 چه رشته ای هستی ؟ انسانی ام مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1542 امیدوارم موفق باشی ❤️ ممنون عزیزم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است