2777
2789
عنوان

ازدواج دوستم

124 بازدید | 10 پست

دوستم خیلی خوشگله خیلی خوش اخلاقه خیلی با ادبه فرهنگ خانوادش هم خیلی بالاست 

و الان هم دانشجوی  پزشکیه  و خیلی هم با سواده 

ولی یه اشتباهی تو زندگیش کرد و تو ۱۴ سالگی عاشق شد و و وارد رابطه ی عاطفی شد 

و الان ۶ سال از اون ماجرا میگذره با این حال کنکور داد و رتبه ی خیلی خوبی آورد و پزشکی قبول شد 

ولی کسی که دوستم عاشقشه دانشگاه آزاد خونده و الان  مغازه داره 

وضع مالی نسبتا خوبی داره و بی نهایت خوش اخلاقه و دوستم و خیلی دوسش داشت و داره و از لحاظ خانواده هم در یک سطحن 

دوستمم دلش باهاشه و الان پسره ازش خواستگاری کرده 

ولی دوستم میگه اگه من تو بچگی با این وارد رابطه نمیشدم شاید الان اصلا دوسش نداشتم و وابسته نمی‌شدم 

الان مونده چیکار. کنه 

حس می‌کنه این پسره در حدش نیست و گزینه های بهتری داره 

از یه طرف شهر کوچیکه و همه می‌دونن اینا باهم رابطه داشتن و تازه ۶ ساله که حرف میزنن و به پسره هم قول داده 

اینم بگم که در حد دست دادن به هم بغل و اینا هم بوده تو رابطه شون‌ و اینم باعث میشه که نتونه پسره رو ول کنه چون نمیتونه کنار بیاد که بعداً چجوری تو چشمای پسره نگاه کنه پسره فامیلشون هم هست و دوستم دیوانه وار عاشقشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستت دقیقا به خاطر این به شک افتاده که خودش پزشکی میخونه و پارتنرش دانشگاه آزاد درس خونده 

دوستت این آقارو دوست نداره فقط به خاطر این مونده باهاش که ۶سال باهم بودن 

به نظرم کات کنه خیلی بهتره اون آقارو هم علاف خودش نکنه

اگه دیوانه وار علشقشه نباید به گزینه های دیگه فک کنه اصلا

فکر که نمیکنه فقط یکم به شک افتاده که نکنه اشتباه کرده تو بچگی باهاش دوست شده و اون موقع چیزی نمیدونست

الان غیر. اینکه دوستت پزشکی خونده برتری دیگه ای نداشت که تازه از نظر من اونم برتری نیست اون آقا هم تحصیلکردست و حالا شغل آزاد داره که احتمال موفقیتش بالاست و اگر واقعا احساس خودبرتر بینی داره بهتره هر چی هم بوده ادامه نده چون مرد اذیت میشه

فکر که نمیکنه فقط یکم به شک افتاده که نکنه اشتباه کرده تو بچگی باهاش دوست شده و اون موقع چیزی نمیدون ...

اشتباه ک هست تو سن کم دوست بازی ولی خب الآنم اگه واقعا دودل هست زودتر تمومش کنه بهتره 

یا مهدی ادرکنی .الحمدالله کما هواهله

الان غیر. اینکه دوستت پزشکی خونده برتری دیگه ای نداشت که تازه از نظر من اونم برتری نیست اون آقا هم ت ...

دوستم اصلاااا به روش نمیاره 

و ناراحتیش اینه که پسره قدرشو نمیدونه 

دوستم خیلی بیچاره اس 

ولی پسره میگه کی بهتر از من میخواد تو رو بگیره 

اشتباه ک هست تو سن کم دوست بازی ولی خب الآنم اگه واقعا دودل هست زودتر تمومش کنه بهتره

من نمیتونم منظورمو به شما برسونم 

این الان اصلا نمیتونه تموم کنه 

چون شدیداً وابسته و عاشق شده 

فقط الان داره میگه آیا اشتباهی عاشق این آدم شدم ؟ 

چون سنم پایین بود 

یه مشاور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن رایگان 

برای بقیه هم هزنیه اش خیلی پایین

خواستید ایدی شو بدم

من نمیتونم منظورمو به شما برسونم این الان اصلا نمیتونه تموم کنه چون شدیداً وابسته و عاشق شده فقط الا ...

ن دختر وقتی پسر خوب و خانواده دار اهل کار. و زندگی هست چرا اشتباهی ؟؟قرار نیست ک همه دکتر مهنذس بشن یا منصب دار شد .مهم اخلاق و رفتار و مرد زندگی بودنه 

یا مهدی ادرکنی .الحمدالله کما هواهله