2777
2789
عنوان

پزشکی

83 بازدید | 8 پست

سلام بچها من دو تا از پسر عمه هام نا شنواست ولی خودم خیلی استرس دارم برای ایندم نمدونم چرا تو خوانواده خومون کسی ناشنوا نیست ولی استرس دارم بچه منم اینطوری شه ازونجایی که میگم شاید استرسم الکی نیست واقعا مثل خوره افتاده جونم میشه تشخیص داد تو مجردی ایا ژنتیک ناشنوایی ادم داره یا نه؟ لطفا کمکم کنید

اینی که میگی نمیدونم اما بذار ی تجربه بهت بگم

مث چییییی از اوتیسم میترسیدم

به بچه ام یکسال برچسب اوتیسم میزدن

قشنگ ب سرم اومد

برای چی خودت داری جذب میکنی؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

فکر نکنم از طریق پسرعمه ژنی باشه شاید این ژن پنهان از طرف شوهر عمه‌ت بوده

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از لحاظ ژنتیکی احتمالش خیلی کمه به خودت استرس نده ، حالا من باز یکم پرس و جو میکنم بهت میگم

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

اینی که میگی نمیدونم اما بذار ی تجربه بهت بگممث چییییی از اوتیسم میترسیدمبه بچه ام یکسال برچسب اوتیس ...

ببین دقیقا این فکر از سرم بیرون نمیره میترسم نمیتونم بندازم بیرون ازون میترسم‌چون عمم هم وقتی اون یکی پسر عمم اینطوری شد این یکی عمم میگفت منم میترسیدم بچش اونطوری شد و منم از فکرو خیالای چرت میترسم بخاطر همین میگم ازمایش بدم

فکر نکنم از طریق پسرعمه ژنی باشه شاید این ژن پنهان از طرف شوهر عمه‌ت بوده

اخه من بابابزرگ بابام هم ناشنوا بود تو کل فامیل دو تا پسر عمم اینطور شده نه عمه هام‌نه خاله هام حتی هیچکس تو فایل دورم 

ببین دقیقا این فکر از سرم بیرون نمیره میترسم نمیتونم بندازم بیرون ازون میترسم‌چون عمم هم وقتی اون یک ...

اره حتما تست ژنتیکی بده خیالت راحت شه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

ببخشید عزیزم اطلاعی داری ادم اگه کاشت کنه از هر لحاظ سالم میشه بچه حتی اگه تو ژنش باشه

ای وی اف باشه؟ نمیدونم  راستش