fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 عنوان عکس رنگی 241 بازدید | 26 پست من شنبه احتمالا میرم برای عکس رنگی،روز ده سیکلم هست.همیشه روز 10یا 11 تخمک گذاری دارم.میشه همون روز شبش اقدام داشته باشم؟ رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم 1396/09/15 | 19:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ڪـــــوچولوdanger عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 6964 قبلش نباید نزدیکی کرده باشی دکتر م گفت 😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏
fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 قبلش نباید نزدیکی کرده باشی دکتر م گفت بعدش چی؟ رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
Zari14 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 1132 قبلش نزدیکی نداشته باش. بعدش رو خود دکتر میگه که این ماه اقدام بری یا نه... دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه
fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 قبلش نزدیکی نداشته باش. بعدش رو خود دکتر میگه که این ماه اقدام بری یا نه... دکتر خودم گفت این ماه اقدام کن،ولی نمیدونم همون روز میشه یا نه؟ رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
۹۷melodi عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 789 بعدش چی؟ بعدش نمیتونی حتی اگه بخوای من که تا دوروز دولا راه میرفتم اگه توانش و داشتی اوکی
۹۷melodi عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 789 دکتر خودم گفت این ماه اقدام کن،ولی نمیدونم همون روز میشه یا نه؟ من ماه بعد عکس رنگی باردار شدم اون ماهم اقدام داشتم بعد اینکه خوب شدم و بشدت تو اون ماه خ پری شدم که دکترم گفت خوبه و ماه بعدش با ردار شدم
Zari14 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 1132 دکتر خودم گفت این ماه اقدام کن،ولی نمیدونم همون روز میشه یا نه؟ اگر لکه بینی نداشته باشی همون روز فکر کنم بشه بازم فردا از دکترت بپرس خیالت راحت بشه. دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه
fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 من ماه بعد عکس رنگی باردار شدم اون ماهم اقدام داشتم بعد اینکه خوب شدم و بشدت تو اون ماه خ پری شدم که ... یعنی من همون روز نمیتونم؟ رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
ڪـــــوچولوdanger عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 6964 بعدش چی؟ مشکلی نداره بعذش 😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم 😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏
fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 من ماه بعد عکس رنگی باردار شدم اون ماهم اقدام داشتم بعد اینکه خوب شدم و بشدت تو اون ماه خ پری شدم که ... چه مدت بعدش میشه اقدام کرد؟ رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
۹۷melodi عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 789 یعنی من همون روز نمیتونم؟ من توانشو نداشتم چون بدشت کمرم درد میکرد و دولا بودم تا دوروز ایشاله که تو میتونی اگه خوب بودی اقدام کن
۹۷melodi عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 789 چه مدت بعدش میشه اقدام کرد؟ من سومین روز بعد عکس رنگی اقدام کردم یه شب در میون
fereshtejooni مدیر استارتر عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 928 من سومین روز بعد عکس رنگی اقدام کردم یه شب در میون من سه روز بعدش زمانم تموم شده رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
۹۷melodi عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 789 من سه روز بعدش زمانم تموم شده چی بگم همه چی دست خداس تو اقدامتو داشته باش بعد اینکه تونستی بسپارش بخودش ولی خبر خوب اینکه این ماه یا ماه بعدش درصد بارداریت بالا میره اصلا به چیزای منفی فک نکن قبلش مسکن بخور که دردت کمتر شه