samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 عنوان اعتراف 189 بازدید | 14 پست امشب از شوهرم درمورد خیانتش پرسیدماونم بهمی سری چیزا رو بهشون شک داشتموگفت و ابهاممو برطرف کرد حالا نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یا نه شما باشید چیکار میکنید؟اینم بگمخیانتش داره بیخ دارمیشه ن از طرفمن بلکه از طرف اون زنه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست 1403/09/26 | 04:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 😐😐😐😐 چرا اینجوری نگا میکنی؟ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 چرا اینجوری نگا میکنی؟ واقعا ما زنا به خودمون رحم میکنیم دیگه تعجب کردم ک میگی زنه ول کن نی لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 واقعا ما زنا به خودمون رحم میکنیم دیگه تعجب کردم ک میگی زنه ول کن نی من دگبرام دین قضیه عادی شدهمیدونی ی گندی زده شده و هنوز ادامه داره من الان خیلی گیجم نمیدونم باید چیکار کنم ی چیزایی رو فهمیدم ک درحد شک بودن ولی الان یقین پیدا کردم ک درست بودن لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 من دگبرام دین قضیه عادی شدهمیدونی ی گندی زده شده و هنوز ادامه داره من الان خیلی گیجم نمیدونم باید چ ... مهم خودتی عزیزم روحیتو قوی نگهدار این روزاهم میگذره و تجربه های زیادی کسب میکنی لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 مهم خودتی عزیزم روحیتو قوی نگهدار این روزاهم میگذره و تجربه های زیادی کسب میکنی حتما همینطورهولی خب تا میام فراموش کنم همه چیو درنورد اون موضوع ی چیزی میشه تا میام شوهرمو دوس داشته باشم باز ی چیز دگ میشه اعتناد از دست رفتم چطوری برمیگرده لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 حتما همینطورهولی خب تا میام فراموش کنم همه چیو درنورد اون موضوع ی چیزی میشه تا میام شوهرمو دوس داشته ... خیانت هیچ توجیهی ندارهاما تو الان یا باید کامل ببخشی یا جدابشی هرچیزی که فکر میکنی واقعا صلاحه رو انجام بده لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 خیانت هیچ توجیهی ندارهاما تو الان یا باید کامل ببخشی یا جدابشی هرچیزی که فکر میکنی واقعا صلاحه رو ان ... نمیدونم واقعا چیکار کنم نمیدونم چرا از جدایی میترسم لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 نمیدونم واقعا چیکار کنم نمیدونم چرا از جدایی میترسم ببین منطقی فکر کن نذار احساساتی تصمیم بگیریمنم نظرم جدایی نیست اگه پشیمونه لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 ببین منطقی فکر کن نذار احساساتی تصمیم بگیریمنم نظرم جدایی نیست اگه پشیمونه پشیمونه و حتی شوهر زنه اومده واسش شاخ و شونه کشیدهبهش میگم حالا ک کارت گیر افتاده اومدی بمنمیگی میگه نهخودم ازش خواستم ک بگهاین اشتباه برای ما تاوان سنگینی داشت هم مالی هم احساسی لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 پشیمونه و حتی شوهر زنه اومده واسش شاخ و شونه کشیدهبهش میگم حالا ک کارت گیر افتاده اومدی بمنمیگی میگ ... نمیدونم واقعا جای کسی تصمیم گرفتن سخته امیدوارم خدا آرامش و صبر بهت بده گلم لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 نمیدونم واقعا جای کسی تصمیم گرفتن سخته امیدوارم خدا آرامش و صبر بهت بده گلم ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی امیدوارم زندگیت همیشه قشنگ باشه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 7188 ممنونم عزیزم از وقتی ک گذاشتی امیدوارم زندگیت همیشه قشنگ باشه انشالله که برای تو در آینده پر از لحظه های قشنگ و خاطرات قشنگی باشه لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
samadanesh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6533 انشالله که برای تو در آینده پر از لحظه های قشنگ و خاطرات قشنگی باشه ممنونم عزیزم لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست