2777
2789
عنوان

قبول دارید تموم بدبختی‌های ی زن بخاطر وابسته بودن ب جیب شوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 69 پست
بستگی به مرد دارهمامانم 23ساله ازدواج کرده و 38سالشهکل پولای بابام زیر دستشه و هیچ وقت نیازی به استق ...

دقیقا حقوق همسر منم به حساب من میاد و من براش میریزم خورد خورد به حسابش😁

ولی باز ترجیح میدم خودم کار کنم

حس بهتری یا پشیمونی نداری؟

حس بهتریه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااا نمی‌بینی روزانه چقدر تاپیک میزنن اینستا اعصابمونو خورد می‌کنه و بقیه هم میان میگن ما نداریم ...

خخخخ.والا بخدا همه جای دنیا استقلال و جایگاه زن میگن

اینا میگن ن توسری خور بودن حال میده

دقیقا حقوق همسر منم به حساب من میاد و من براش میریزم خورد خورد به حسابش😁ولی باز ترجیح میدم خودم کار ...

مامانمم خیلی دوست داره. ولی خب بابام نمیزاره میگه کار چییییییییی. کارتای من برای تو  

اینوموافقم.من الان میگم شوهرم خیلی ی عمرکارکرده الان۴۰سالشه.میبینم ضعیف شده الان میخام خودمم ی کار ب ...

اگه هدفت کمک به شوهرته که خیلی هم خوبه ،مخصوصا اگه خودش راضیه ،ولی اگه هدفت اینه که فکر می کنید کار کردن براتون راحتی یا رفاهی میاره اشتباه می کنید ،چه روحی چه جسمی کار واسه زن عذاب مطلقه

جدی میگم عزیزم به خدا حتی دکتر هم که باشی که بیشعور پیدا میشه تحقیرت کنه ،کار بیرون اصلا واسه زن خوب ...

چرا بخام پیشرفت  و رفاه فرزندامو با حرف چهار تاپیزوری اونم توی محل کار بخام قمارکنم؟ نمیشنوم و نمیبینم..خوبه خودت میگی بی‌شعور

آیا شما با پارس کردن یک سگ توی  راه مسیرت از رفتن ب مقصد صرف نظر میکنی و کلا میمونی توی خونه؟؟!!

جدی میگم عزیزم به خدا حتی دکتر هم که باشی که بیشعور پیدا میشه تحقیرت کنه ،کار بیرون اصلا واسه زن خوب ...

این در صورتیکه همسرت خیلییی نرمال باشه و بهت از گل کمتر نگه وگرنه من به شخصه ترجیح میدم یه غریبه بهم حرف بزنه تا همسرم که محرممه و روش حساب جداگانه دارم

اگه هدفت کمک به شوهرته که خیلی هم خوبه ،مخصوصا اگه خودش راضیه ،ولی اگه هدفت اینه که فکر می کنید کار ...

من الان۵ساله خونه دارم.اونم یه آدم درس خون و پرتلاش که فقط توی ذهنیتش کمتر از پزشک مملکت بودن نداشته.اماامروز خونه دار بودن براش ته دنیاس.شوهرمم پولداره توی کار ملکه.اما اصلا زندگی معمولی رو مغزم قبول نمیکنه و ناراحتم

من الان۵ساله خونه دارم.اونم یه آدم درس خون و پرتلاش که فقط توی ذهنیتش کمتر از پزشک مملکت بودن نداشته ...

من حداقلش فکرمیکردم خودم دوتا ماشین خارجی با یه پنت هاوس توی بالاشهر.یه خونه توی ترکیه.حسابای آن چنانی.هرچندوقت یه سفر خارجی..هرماه برگر طلا و خاویار

از نطر مشهور بودن و زبردست بودن توی دهن خاص و عام میبودم

مادرپدرمو به عرش میرسوندم

اماالان نهایتا بتونم اتاق بغلی دور از چشم شوهرم بلندتر بگوزم

اینه دستاورد؟؟!!!

زن ها انقدر هم ضعیف نیستن! چی میگی شما خانوم؟

انقدر زن منطقی و با انگیزه داریم که این حرف ها چپشونم نیست! دکتر باشی طرف بیاد تحقیرت کنه خب توام میشوری میذاری سرجاش! 

انقدر جمع نبند. کار بیرون برای تو خوب نیست نه برای زن.

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-