۲۳سالمه ۷ماهه عقدم نامزدم ازم سرتره هم تو قیافه هم استایل . من خیلی زشتم صورت کوچیک سبزه بینی دراز چشمای کوچیک ابروهای باریک لب باریک اصلا هیچ چیز خوشگلی ندارم موقع رابطه چشامو میبندم یا وقتی باهاش حرف میزنم سرمو ميندازم پایین صورتمو نبینه موقعی میریم جایی همش غصه میخورم میگم کاش یه زن خوشگل تر همه چی تموم داشت.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزدلم این ک میگی پوست سبزه حتی تگ فیلم های هالیوود بازیگر هارو گریم میکنن ک
برنز شن تازه چون جذاب تره و دوما ابرو های باریک هم زیباست ولی سلیقه ایه تو میتونی بخش برسی پر شه از روغن آرگان یا نارگیل استفاده کن برای مژخ و ابرو و لبات کی تعیین کرده لب بزرگ زیباست؟ رسانه ها!لب باریک حتی توی ادبیات هم تعریف شده از زیباییش و چشم ها ریز و درشتش مهم نیست چون حالت و احساس چشم تاثیر داره و اینم بدون از نظر روانشناسی ما ۴۰ درصد جذاب تر از چیزی که فکر میکنیم میکنیم و اینم بدون انقدری زیبا هستی که انتخابت کزده و نکته آخر اعتماد بنفس کاری میکنه با آدم ک بدترین چهره زیبا ب نظر برسه