امروز روز پریودیمه شش ماهه اقدامم این ماهم روزهای 12و 14پری رابطه داشتم امروز وقت پریودی م بود نشدم صبح زود بی بی چک زدم اونم لحظه منفی شد منم رفتم خوابیدم بعدش که بیدارشدم دیدم یه هاله افتاده الان ذهنم مشغوله که مثبته یا منفی؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال من که تا حالا بی بی چکام همه منفی شده حتی چند روزم که بذارم نگاش کنم اصلا هاله نمیندازه. من نظرم اینه که اگه هاله بندازه حتما بارداری فقط میزان هاش سی جی اونقدر بالا نرفته توی ادرارت که سریع مثبت بشه. چند روز دیگه که بزنی زود خط تست پررنگ میشه
عه منم امروز موعدم بود. بیبی گذاشتهم صبح خط ننداخت. تا الانم لک ندیده بودم که یه لک کمرنگ قهوه ای الان رفتم دستشویی دیدم. منم خیلی ناراحتم. کلی امیدوار بودم که تا روز موعدم لک ندیدم آخه من هیچ وقت روز موعد نمیشدم همیشه دو روز جلوتر میشدم لک های چهار پنج روزه مم همیشه اونام چند روز زودتر میومدن. ایندفعه کلی خوشحال بودم که تا روز موعد لک ندیدم 😖😖😖😖