لیموخان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 658 عنوان بچه تهرون 108 بازدید | 10 پست تهرون بهم انگیزه میدهانقدر تو این جهنم میمونم تا خاکم کنن توش اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊ 1403/09/26 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیموخان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 658 آها تهرونی هستی؟ اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊
لیموخان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 658 رپ بود؟ آره اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 15009 تهرانی ها اصیل ندارن اکثرن مهاجرنجز اینکه قبل از دوره پهلوی اونجا زندگی کرده باشی من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
یکدانه_هسدم عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 21270 تهرونی هستی؟ خیریه دوره ای ولی ساکن تهران بودم .C'est la vie
لیموخان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 658 تهرانی ها اصیل ندارن اکثرن مهاجرنجز اینکه قبل از دوره پهلوی اونجا زندگی کرده باشی ما که هم بابامون تهرانیه هم مامانمون هم بابابزرگا و مامان بزرگامون بیشتر عمرشون تو تهران بودن اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 15009 ما که هم بابامون تهرانیه هم مامانمون هم بابابزرگا و مامان بزرگامون بیشتر عمرشون تو تهران بودن بسلامتی و دل خوش پایدار و مانا من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
لیموخان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 658 بسلامتی و دل خوش پایدار و مانا همچنین اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊