2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

230 بازدید | 18 پست

دوستان من تهوع و سرگیجه خیلی اذیتم میکنه. تازه دوماهمه

دمیترون میخورم. دو سه روز خوب بودم ولی امروز بازم اومد بالا گلاب به روتون

افسردگی گرفتم بخدا تکون نمیتونم بخورم

از طرف دیگم نگران تغذیمم

تجربه ای از دمیترون دارید بگید مرسی

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗
دمیترون عالیییه ویتامین b6خوبه . بیشتر دراز بکش هرچی راه بری بدترمیشه حالت تهوعت

مرسی

ولی امروز دمیترون هم تاثیر نداشت

بعد از غذا بخورم یا قبلش؟؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالتو میفهمم منم الان چهارماهه تهوعم دیونم کرده حتی دمیترونم دیگه اثر نداره..شما اگه دیدی بهتر نشدیb6بخور

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

عزیزم منم اینجوری ام دمیترون کاری نمیکنه برام مجبورم تحمل کنم ..میگن اگه کسی بتونه تا دوسه روز سیرابی بخوره کلا تهوع از بین میره ولی من که نتونستم فعلا چون حداقل روزی نه یا ده بار بالا میارم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
عزیزم منم اینجوری ام دمیترون کاری نمیکنه برام مجبورم تحمل کنم ..میگن اگه کسی بتونه تا دوسه روز سیراب ...

عززززیزززززم توکه از منم بدتری

دوس ندارم ولی اگه مجبور بشم سیرابی هم میخورم

کل روز هیچی نخورم بجز سیرابی؟ 

عززززیزززززم توکه از منم بدتری دوس ندارم ولی اگه مجبور بشم سیرابی هم میخورم کل روز هیچی نخورم بجز ...

نه بخور ..سیرابی هم بپز بزار تو یخچال تا سه روز روزی دو سه بار بخور بین روز چند نفر از خنمهای با تجربه اینو به من گفتن

حالتو میفهمم منم الان چهارماهه تهوعم دیونم کرده حتی دمیترونم دیگه اثر نداره..شما اگه دیدی بهتر نشدیb ...

دمیترون میگن از ب۶ قویتره که 

نه بخور ..سیرابی هم بپز بزار تو یخچال تا سه روز روزی دو سه بار بخور بین روز چند نفر از خنمهای با تجر ...

سیرابی بیرون تمیزه مال طباخی ها؟ توی خونه که نمیشه پخت بلد نیستم بو هم میده

مرسی ولی امروز دمیترون هم تاثیر نداشت بعد از غذا بخورم یا قبلش؟؟ 

من ک تا حالم بد بود میخوردم تا احساس حالت تهوع داشتم . غذام کم کم بخور خیلی معدتو سنگین نکن

بادومم خوبه برا حالت تهوعمن ک مشت مشت میخوردم

عززززیزززززم توکه از منم بدتری دوس ندارم ولی اگه مجبور بشم سیرابی هم میخورم کل روز هیچی نخورم بجز ...

نگران غذا نخوردن هم نباش جنین تا سه ماه اول اونقدری به مواد غذایی احتیاج نداره ..روزی بیست تا بادوم با یه لیوان شیر بخور برابر با پنج پرس چلو کبابه .

من هفته 5بارداری هستم از اکروز حالت تهوع دارم. ب6خوردم یکم بهترم. واقعا خیلی سخته تا چند ماه هر روز تهوع 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
سیرابی بیرون تمیزه مال طباخی ها؟ توی خونه که نمیشه پخت بلد نیستم بو هم میده

نه تمیز نیست ..بده یکی برات بپزه من مامانم برام پخت ولی نخوردم