2777
2789
عنوان

بنظرتون با دویست میلیون چه کنم 😓

4026 بازدید | 45 پست

حدود ۲۰۰ تومن طلا داریم که سرمایمونه 

عمیقأ دلم میخواد یه کاری باهاش راه بندازم ولی به مغازه زدن نمی‌رسه 

به فکرم رسیده بزارم بانک و باهاش وام بگیرم و با سودش اقساطو پرداخت کنم 

ایده ی بهتری دارید؟ چه کاری میشه باهاش کرد 

اوضاع مالیمون جالب نیست در این شرایط

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی نغازه کوچیک کرایه کن ،لباس زیر اینا بیار بفروش یا چیزایی بیارکا کم هزینن

عزیزم مغازه کوچیک حداقل ۲۰۰ ـ۳۰۰ پول رهن میخواد به غیر از اجناس

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همون طلا رانگه دار

وامم برداری بعد میخواهی چیکارکنی

مثلا دویست بشه چهارصد؟

میشه باهاش شش ماه دیگه کاری کرد؟

خردخ پ طلاهاتو زیاد کن انشاءالله بفروشی به یک زخمی بزنی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مزایده ماشین شرکت کنید میتونید ببریدیا دلار بخرید

به نسبت قیمت طلا بیشتر رشد می‌کنه تا ماشین 

والا یکم اولش سخته ولی واسه بیکارا خوب پول میاره

اینوست و ترید (مربوط به ارز دیجیتال نیست)سرچ کن

مقدماتشو فراهم کن ماهی 8تومن میشه درآمد کسب کرد

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
همون طلا رانگه داروامم برداری بعد میخواهی چیکارکنیمثلا دویست بشه چهارصد؟میشه باهاش شش ماه دیگه کاری ...

وام بردارم با سودش اقساط میدم بعد با سرمایه میتونم یه کاری راه بندازم 

الان اوضاع مالی جوریه که تو خرید روزانه هم موندیم چه برسه به طلا خریدن و پس انداز 

احتیاج دارم به کاری که ماهانه پول دستم بیاد 

به نسبت قیمت طلا بیشتر رشد می‌کنه تا ماشین

مزایده ماشین قیمتش خیلی کمتره ها؟

اگه طلا خریدید دستت نندازی چون سرمایست و اگه بندازی نمیخوای ردش کنی(اخلاق اکثر خانوما اینجوریه حالا نمیدونم)

ثوثیث تخم مرغ سرور پیتزا است.
هیچکاریش نکنی بزاری طلا بمونه سودش در درازمدت بیشتره...هر فکر و ایده ای دارید با وام و بدون نگاه به ...

بله می‌دونم سودش بیشتره ولی بخاطر اوضاع بد مالی و حقوق پایین و اینکه دخل و خرجمون نمی‌خونه مجبورم کاری کنم که ماهانه نقدینگی بده 

وام بگیرم هم نمیتونم قسط بدم و بدون سپرده گذاری اصلا وام نمیدن

وام بردارم با سودش اقساط میدم بعد با سرمایه میتونم یه کاری راه بندازم الان اوضاع مالی جوریه که تو خر ...

سود که میدن کمه به اقساطش نمی رسهگ

پس بهتره بزنی به یک کار

اگر سرزبونشو دارین یکی ازبهترین کارها زدن سوپر تویک جای شلوغ هست 

اما تا میشه مغازه مدام بازباشه و همه چیز داشته باشه 

سودش عالیه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2790
2778
2791
2779
2792