2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل اینکه یه پسر باید بی دلیل واسه یه دختر خرج کنه رو من یکی اصلا نمی فهمم، مگر اینکه دختر خدمات ویژه ارائه کنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

من کلا دوس پسر نداشتم ولی اگه داشتم دنگمو میدادم چه گناهی کرده که جنسیتش مرده مگه همه چی باید گردن اون باشه من هیچ نسبتی باهاش ندارم چرا باید برا من خرج کنه؟

این طرز فکر منه نمیگم شما ها هم مثل من بشید 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

وا کسی هم مگه این خفت رو تحمل میکنهما قبل نامزدی ۴ سال باهم بودیم هیچوقت نذاشت حساب کنمحتی زمانی ک د ...

مردایی که میزارن دست کنی توجیب حد زیادی استروژن و پروژسترون تو بدنشون هست😔😂

من کلا دوس پسر نداشتم ولی اگه داشتم دنگمو میدادم چه گناهی کرده که جنسیتش مرده مگه همه چی باید گردن ا ...

زمان های قدیم توی یک روستا دختری رو شوهر میدن که پدر دختر از داماد چیزی نمیخواد و میگه دخترم و چشم و دل سیر بار آوردم و چیزی احتیاج نداره. اون زمان عروس و با اسب میبردن. تو مسیر خونه داماد یه رودخونه بوده که باید از اون رد میشدن. وقتی به رودخونه میرسن پدر داماد داد میزنه که مواظب اسب‌ها باشین مبادا اسب ها رو آب ببره. پدر عروس که این رو میشنوه میگه دخترم و برگردونید و نمیذاره عروس رو ببرن، میگه حالا شیربها بدین، عروسی مفصل بگیرین، طلا و هدیه براش بخرین و بعد ببرینش.

خانواده داماد کلی هزینه میکنن تا پدر عروس راضی میشه. موقع بردن عروس و رد شدن از رودخونه، پدر داماد داد میزنه که اسب‌ها به جهنم، اسب ها رو ول کنید و مواظب عروس باشید اتفاقی براش نیوفته.

نتیجه اخلاقی که هر زنی خرج داره ارج داره