2777
2789
عنوان

خمیردندون

139 بازدید | 16 پست

بچه ها من تازه کامپوزیت کردم دندونامو بعد دوسه روز لای دندونام زردی گرفت کسی سابقه همچین چیزی دلشته مشکل ازچیه بااینکه همیشه از نخ دندون استفاده میکنم و مسواک هرروز میزنم ولی لای دندون زرده خیلی تابلوعه زشت کرده شما راهی پیشنهاددارید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ...

عه ینی مشکل از برندش هستش خب ایشون چیکارکردن بعدش درست شد دندوناشون یانه ؟ 

من سالهاس انجام دادم اینجوری نشده.هر خمیردندونز باشه استفاده میکنم فرقی نداره.ولی دندونای زنداداشمم ...

دندونا خودش سفید مونده ولی لای دندون لامصب زرد میشه خیلی ضایعس نمیدونم از چیه ینی این اتفاق روز بعد کامپوزیتم افتاد تو یک روز لای دندونام زردی گرفت .

اره گاهی زرد میشه بعد درست میشه.نمیدونم والا.من فکر میکردم مسواک نمیزنه.نپرسیدم ازش چیزی

بابااین دکترا فقط میخان از سرشون وا بکنن پرسیدم میگه اصلا مسواک نزدی نخ دندون نزدی خودت مراقبت نکردی .درحالی ک همه اینکارهارو کردم.

ینی منظور شما اینه خودبخود زردی لای دندون برطرف میشه ؟؟؟ چیزس نیس که بزنیم زردیش ازبین بره؟